ZEVS Forum

Novosti

Začel/a max, 19. December 2007, 09:26:08

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Zadeve so bolj komplicirane, kot se zdijo na prvi pogled.

Zato vas prosim, da zdržite kakšen dan, dva s staro temo. Jaz na žalost ne morem podati obrazložitve zakaj in čemu je tako... Ne razumem, a tako je.

Polo... ja, tvojo pomoč bomo presneto potrebovali. Le nekaj časa naj mine, prosim!

ŽUPMART

Ok, ok, ni blema, samo da URŠA ne štrajka. :icon_rolleyes:

piskec

Župi, vse skupaj je BOLJ komplicirano. Da ne boš potem razočaran...

ŽUPMART

Ajej, bom raje tiho. :icon_exclaim:

urša

URŠA nima več nobenih pravic na forumu in se s  tem prispevkom po vsej verjetnosti tudi poslavlja.
Zavzemanje za red in sodelovanje kot kaže tu ni zaželjeno.Debate in tudi ankete so mi dale v veliki večini prav,a kot kaže pravega interesa za resen vremenski forum med "šefi" ni.Za "boglonaj" sem dobil še očitek,da itak vse delam za lastno promocijo in pomembnost.Blagor ubogim na...
Žal...

Duzek

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Cumulonimbus

URŠA brez tebe bo na forumu še večja zmešnjava kot je že sedaj, ne pusti se drugim da te spravijo od "bajte" in zavedaj se, s teboj je večina in če greš ti, bo šel tudi marsikdo drug... :shrug:
Član ZEVS :)

TgT

piskec

Da napišem še drugo plat zgodbe.

Urša je izgubil administratorske pravice v trenutku, ko je izbrisal temo Minerva, od katere smo vsi živeli. Res, da je temo sam naredil, a še marsikdo je kaj naredil. Če bi jaz zbrisal Pregled, bi bil najbrž lump in prasec in bogve kaj še. Če Urša zbriše temo, je pa to čisto kul in je celo Car?

Meni se na žalost to ne zdi ne fer, ne korektno, ne prijazno, ne... Meni se to zdi velika svinjarija, če smo pošteni.

Zbrisal jo je pa zato - po njegovih besedah - ker mu je nekdo rekel, da dela vse za promocijo in bla, bla, bla. Super. Na koncu smo še ubogi na ... Še lepše.

Ampak mene to pravzaprav nič ne zanima, zakaj je to naredil. Pač se je tako odločil, to je njegova odločitev. Ampak z mojega stališča to ni več član, ki bi lahko imel administratorske pravice. Se opravičujem ampak ne gre.

Torej pazite, kaj govorite. Lahko se kdo razjezi in pobriše vse, kar je do zdaj naredil...

Glede nestrinjanja bi pa rekel le takole: obračajte kakorkoli hočete, Urša je imel še vedno vse pravice obdelovati forum po svoje. Kljub nestrinjanju pri izvajanju Pravil in ne pri nestrinjanju s Pravili. Kar je nekaj čisto drugega. Razlike so edino v mnenjih, kako do resnega vremenskega foruma priti. Vsi pa se strinjamo, da bi resen forum moral bit. Iz tega sledi, da so razlike pravzaprav majhne in neznatne, a se je Urša vseeno sam umaknil.

Govoriti o tem, da nimaš nobenih pravic več, hkrati pa pisati prispevek, je malce... kaj?

ŠTROMAR

Citat od: URŠA dne 13. Januar 2008, 23:05:38
URŠA nima več nobenih pravic na forumu in se s  tem prispevkom po vsej verjetnosti tudi poslavlja.
Zavzemanje za red in sodelovanje kot kaže tu ni zaželjeno.Debate in tudi ankete so mi dale v veliki večini prav,a kot kaže pravega interesa za resen vremenski forum med "šefi" ni.Za "boglonaj" sem dobil še očitek,da itak vse delam za lastno promocijo in pomembnost.Blagor ubogim na...
Žal...
Saj ne moreš verjeti!!!
Tipično-ubiti konja, ki vleče voz naprej. :banghead:

snowflake

Fantje.....
ker sem končno našel forum, na katerem lahko izvemo (pa ne samo laiki) veliko zanimivih stvari, na katerem se naučimo brati in gledati razne karte in veliko stvari več, kjer sami sodelujem in ustvarjamo bazo podatkov, katere 1 sam človek ne bi v svojem življenju spravil skupaj, in ravno to je tukaj imelo prednost, pred drugimi forumi ( vsaj zame), brati prispevke ljudi in ne postanj 12 letnih mulcev, ki nimajo kaj početi, me to žalosti; to jemlje kredibilnost forumu....sicer ne poznam ozadja, ampak mislim, da bi se morali potruditi vsi, ki ste udeleženi v tem sran.. ne le zase, ampak predvsem za nas, 100% podpiram forum, pa če ga vodi 1 človek ali več, pa ne obsojam nikogar, le želim si nadaljevanja zastavljenih ciljev in dosego le teh, in če ste pripravljeni vleči vrvi, vam lahko vsi pomagamo.

Upam, da zgladite spore, vsak že ve kako in kaj; itak je pa to samo moje mnenje :icon_sad:
Snow4All!

ablak

Citat od: snowflake dne 14. Januar 2008, 12:14:49
Fantje.....

itak je pa to samo moje mnenje :icon_sad:

Več kot 100% se strinjam s teboj, razen v drugem delu zadnjega stavka, kjer si se uštel; to je verjetno mnenje večine tistih za katere forum ni samo forum za brezvezno čvekanje.

Ja, pa pregovor: v slogi je moč tudi tukaj pride v poštev. Mirno kri vsem skupaj. Stane

jaka

se strinjam...res žalostno da se morajo dogajati take stvari, nenazadnje naj bi imeli vsi enak interes (vreme seveda), čeprav je zadnje čase tole že skoraj nekaj drugega :icon_sad: ne vem kako bo to šlo naprej, mi je pa zelo žal, da iz foruma odhajajo nekateri pomembni člani...

hrošč

Res skoda za tole, pa ravno sem nekako zacel poleg Crometea, ki ga spremljam ze dve leti, spremljati tudi tale nas forum. Bi bil pa lahko Crometeo lep zgled.

urša

Ves problem je v razumevanju forumske demokracije.Delo sem zastavil v dobro vseh nas tako vsebinsko kot varnostno.Še precej idej je bilo tik pred izvedbo.Kot kaže bo vse padlo v vodo oziroma je v rokah predsednika.Ko se začne vmešavati še osebna obtoževanja je pa lonec poln.Bohinjci smo trmasti in preponosni,da bi prenašali zahrbtna obrekovanja.Povemo si vse v obraz in gremo naprej.Tako sem tudi jaz na forumu vedno povedal vse in odkrito.Ne prenesem cincanja in ovinkarjenja.
Morda je nepošteno do vas uporabnikov ,da sem odstranil mojo obliko foruma.A v to sem bil prisiljen,ker lastne promocije ne rabim.Ravno take obtožbe so pa letele name.
Za lastno promocijo si lahko štejem samo nešteto ur pomoči vsem ostalim tako v strojni kot programski obliki.Pred petimi leti sem med prvimi v Sloveniji začel in nadaljeval bom še naprej.Nekateri se verjetno sramujejo,da sem jim bil učitelj in vodič.Se pa vsakdo še vedno lahko obrne name ,če bo kaj drugače na forumu,sicer pa privat :shrug: