ZEVS Forum

VP Tezno-Maribor, TFA Primus solar-IT

Začel/a wisky, 03. Avgust 2010, 17:06:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

wisky

Približujem se  dopolnitvi dveh let brezhibnega dellovanja VP Tezno.
Lp Wisky
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

wisky

Uf,
čas tako beži, da sem pozabil obeležiti rojstni dan moje VP Primus solar IT, ki je v torek, 17.07.2012 praznovala rojstni dan. Postaja je zakoračila v tretje leto brezhibnega delovanja (nabavljena 17.07.2010), čeprav je morala prestati kar nekaj vremenskih neugodnosti (toča, vihar, nalivi,....). Skratka postaja je odlična ter sijajno služi namenu in mojim željam.
Lep dan in pozdrav!
Wisky

mat89

Mraz

ŠTROMAR

gregach

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

gradiščan

Čestitke... res čas hitro beži..se spomnem, ko se je tukaj okoli pojavilo ime "wisky" in kako si brez vsakršnega problema sam vse uredil..  :bouncy: :icon_wink: Veliko sreče še naprej  :buttrock:

wisky

Hvala lepa vsem za čestitke in dobre želje!
Lp Wisky

max

uros1980

wisky

Še enkrat hvala vsem za čestitke.
Lp Wisky

sebastig

Krhm krhm.....vsega ni sam nardil... ;D je mene večkrat kaj vprašal, jaz pa mu itak nisem mogel negativno odgovorit :icon_haha: :icon_haha: :icon_haha:

Imava pa z wisky-jem že nove projekte; meteorološka hišica, cnc rezkalni stroj, spletna stran, webcam na 360 st. vrtljivem podnožju s kontrolami,...res pridno migava z možgančki in "razvijava" nove stvari za domačo delavnico in hišo...aja pa nova delavnica je v nastajanju... :police:
Skratka ta vremenska postaja je kar lepo zaposlila naše možgane da delajo. Nismo mi papirnati inženeri, znamo nekaj... :buttrock:

Super in brez težav delovanje te postaje, ni kaj, vsa čast in slava tej Primus Solarki!!!

LPS
Only the sky is the limit!

wisky

Hvala Sebastig,
brez tvoje pomoči in tvojega bogatega znanja res ne bi šlo. Tudi novi projekti se bodo uresničili, samo malo časa potrebujeva. Zdaj, ko si tudi ti med vremenarji, bo zadeva še lažja, Več bova objavila ob naslednjem oglašanju, ko bo vremenskla hišica gotova.
LP Wisky

wisky

Tako, počasi pripravljam  s pomočjo SEBASTIG-a tudi spletno stran. Ko bo zadeva narejena, pa bom predstavil tudi mojo VP Tezno-Maribor malo bolj podrobno.
LP Wisky

mat89

Citat od: wisky dne 25. November 2012, 13:44:13
Tako, počasi pripravljam  s pomočjo SEBASTIG-a tudi spletno stran. Ko bo zadeva narejena, pa bom predstavil tudi mojo VP Tezno-Maribor malo bolj podrobno.
LP Wisky

Odlično :beerchug: :buttrock: