ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.-15.07.2008)

Začel/a kire, 01. Julij 2008, 13:00:47

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

oleg

no nekaj slik po nevihti pustila je 30 litrov dežaj po nevihti megla
url=http://www.slikomat.com/slika/2864414.htm][/url]
oleg

grizli

Primorska celica nas je obšla malo bolj južno ( 5 km), je pa hudo bobnelo v njej, obrobje nam je dalo vsega 1 mm in nekaj sunkov vetra

lpP
grizli ma vas rad

Gorazd

Pri meni je padlo 7 mm.

Trenutno pa spet grmi - Metalcamp je spet zalaufal.  :icon_haha:  :icon_lol:

Lep dan,
Gorazd

Mejte se radi

polo

Pri meni nič posebnega,glavnina je šla južnije(Vinica-Adlešiči)in naprej proti HR, padlo je pa 7,3l.
Trenutno rahlo dežuje in grmi pri 19,9°C in 83% vlagi.
Še slikca odhajajoče nevihte v smeri Karlovca(primorska celica)

Cumulonimbus

Beda od bede, kazalo je na noro nevihto, potem ko pa pridem v godič, 4 km. stran od mene kolesarim ko zmešan da me ja ne bo dež ujel, pa kr neki, padlo malo več kot 5mm. dežja, toliko bolj sem pa razburjen zato ker je za tem pasom padavin videti jasnino na zahodu :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

lp
Član ZEVS :)

MaRkUš

Zivjo. Trenutno smo se vrnili z vugyjam z mengeskega polja, kjer je divjala silovita nevihta.Mi smo jo gledali od dalec, vanjo se pa nismo spuscali ker je gotovo ....
Jutr bodo slike :icon_wink:

Rotty

Hudo! Matr tudi pod tušem ne pada tako. Nobene toče, samo hud naliv z malo močnejšim vetrom. Padlo pa kar 38 mm!!! Sedaj pa spet počasi prihajajo nizozemski navijači ;)

Za slovo pa še ena ploha...
Podarjenemu snegu se ne gleda v višino :icon_wink:

TheAnswer

Pri nas ob 20:30 nevihta kakršne že nekaj časa nismo imeli.

Prvih par minut je lilo z rainratom 150 mm/h + , pihalo pa tako, da mirne duše rečem, da česa takega pri nas v zadnjih 10 letih sigurno nisem videl.

Res škoda da nimam vetromera ...  :shrug:

No po približno 15 minutah se je vseskupaj umirilo in sedaj le še malo dežuje.

Padavin zaenkrat 22,5 mm.

EDIT: jutri prilepim sliko kako je kakih 50m od naše hiše nekje na desetih metrih prelomilo približno 25 - metersko smreko.  :icon_eek: :icon_eek:

Perice

Ni nam lahko... :)

max

Pri nas se je začelo, trenutno če kar 23°C.... off line, pa, pa :icon_exclaim:

stog

Satelitska slika ne kaže nikakršnih novih neviht vse do konca Padske nižine.
Če bo kaj ne bo hitro in bodo bolj posamične nevihte ali pas neviht.
Ali je fronta že mimo?  :icon_question:

Jovi

Sem zadovoljen.Sicer ni bilo tako kot smo morda pričakovali,ampak nalilo nam je še pa še.....v dveh nevih smo napolnili 1400 litrov vode kar je zopet dovolj za en ali dva tedna suše.Ekstremov ne potrebujem ker imam lepe pridelke ter rože.Danes lepa nevihta malo močnejši dež..super je bilo.
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

JaniS

Kot je že Rotty omenil - pravo tuširanje, predvsem z zahodne strani.
Zdaj pa tole:

Cumulonimbus

V hipu se je zopet navlekla neka nizka oblačnost iz katere rado malo podežuje, če bo tudi tokrat bomo videli :shrug:

drugače pa pet minut nazaj proti zahodu je izgledalo takole, sedaj pa čist zabasano

Pa še ena strela od prej, ker sm tak profesionalc je nastala sam ena, pa še ta "skiksana" :icon_lol:

lp
Član ZEVS :)

Sumani

Hmmmmmmm!!! Je bilo kar hudo.  Veter in hud naliv!

Mi je voda pritekla še v stanovanje, je zmočila streha!!  :icon_exclaim: :icon_exclaim:

Trenutno 19˙C