ZEVS Forum

Gorski tek na Grintovec 26.7.2009

Začel/a MaRkUš, 19. Julij 2009, 15:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaRkUš

Mene pa zanima, kakšno bo vreme na Grintovcu 26.7.
Glede na to, da je to najtežji tek v Evropi, in da ga organizira klub, katerega sva člana, bi vas prosil, da malo napoveste.

LP

MaRkUš

piskec

Če bi ti kdo napovedal, ne bi tako dobro tekel! :)

max

Citat od: MaRkUš dne 28. Julij 2009, 14:33:43
Hvala lepa za napoved
lp

:icon_surprised: A vama je kdo odgovoril na ZS, al sta užaljena, ker ni nobeden podal napoved :icon_question:
Fantje, nekateri ste že kar en lep čas aktivni na forumu, a se res nobenemu ne da pogledat na karte??
Ko pa se približuje oziroma je na vidiku kakšno večje poslabšanje, se pa razpišete bolj kot uradni meteorologi :icon_rolleyes:

MaRkUš

Citat od: max dne 28. Julij 2009, 14:43:14
 :icon_surprised: A vama je kdo odgovoril na ZS, al sta užaljena, ker ni nobeden podal napoved :icon_question:
Fantje, nekateri ste že kar en lep čas aktivni na forumu, a se res nobenemu ne da pogledat na karte??
Ko pa se približuje oziroma je na vidiku kakšno večje poslabšanje, se pa razpišete bolj kot uradni meteorologi :icon_rolleyes:

Nisem nič užaljen,samo začuden sem, da za mojo prošnjo prav nihče ni podal napovedi ???

No lahko povem, da je bilo vreme krasno, nič vetra, toplo, skratka idealni pogoji za tek.

Pa lep pozdrav.

Ciklon

:icon_surprised: :icon_surprised:
@Markuš kaj pa je to:
Citat od: MaRkUš dne 22. Julij 2009, 09:37:37
A mi lahko kdo pove za nedeljo 26.7.kakšno bo kaj vreme.Zanima me predvsem v dopoldanskem času,in sicer okolica Kamnika (Grintovec) višina 2500 m.Hvala.

Citat od: Ciklon dne 22. Julij 2009, 12:16:45
@Markuš, vreme bo precej jasno s posameznimi kumulusi. Na vrhu bo pihal zmeren SZ veter. Temperatura bo okoli +6°C.
Bo kar prijetno! :icon_biggrin:

:icon_question:
Raj je v naravi :buttrock:

MaRkUš

Aja? Ja Ciklon, hvala za tale odgovor,vendar ta ni pod to temo. Sem spregledal.
lp

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock:

MaRkUš

Sem žal spregledal.Drugače pa hvala Ciklon :icon_wink: