ZEVS Forum

dežomir vremenske postaje vmr 982 nx

Začel/a oleg, 07. Junij 2009, 15:54:36

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

oleg

ja moj dežomir je fuč kje bi dobil novega v thesaurus ga nima moram čakat še cel mesec kje bi ga dobil
hvala za pomoč ja max vse živo sem proval pa ne dela eno rundo podatkov pošlje potem pa spet nič
konzolo z resetiraš pa spet pošlje eno rundo pa spet nič nevem kaj je kabl sem dal nov   :icon_wink:
oleg

max

Kaj pa tist tazelen akumulatorček s tremi baterijami, take imajo v trgovinah s prenosnimi telefoni, mogoče je pa ta iztrošen. Koliko je pa stara postaja?

polo

Citat od: oleg dne 21. Junij 2009, 21:11:19
ja moj dežomir je fuč kje bi dobil novega v thesaurus ga nima moram čakat še cel mesec kje bi ga dobil
hvala za pomoč ja max vse živo sem proval pa ne dela eno rundo podatkov pošlje potem pa spet nič
konzolo z resetiraš pa spet pošlje eno rundo pa spet nič nevem kaj je kabl sem dal nov   :icon_wink:

@oleg,zmeri voltažo baterije,seveda če imaš s čim!
Glede na to,da si radioamater(ne vem koliko si aktiven) je možno,da to občasno zmoti konzolo pri pobiranju podatkov iz dežimetra!
Sem že imel podoben problem.

joze

Moje skromno mnenje je, da ti je šla konzola in ne dežemer, saj praviš, da
so podatki v wswin-u. :shrug:

oleg

postaja stara  4 leta
bom proval še baterijo zamenjat one  ko so not sem dal nove pa nič od tega
ne jože če ni podatkov na konzoli ona ne pošlje naprej podatke samo prvi  bot pošlje in potem spet nič
oleg

fprelog

Citat od: oleg dne 22. Junij 2009, 20:17:27
postaja stara  4 leta

Predlagam, da z merilnikom dežja skočiš do najbližje sosednje WMR 928 NX in  tam preveriš delovanje na konzoli, ki normalno dela. ... Z nekaj kombinacijami menjave delov (senzor, kabel, oddajnik) boš najlažje ugotovil, kaj je mrknilo.

oleg

ja da bi vedel kdo ima tuki najbližjo vmr postajo
to sem tudi gruntal  :icon_question:
le kdo bi imel  :)
oleg

oleg

pozdrav imam problem za dobid dežomer vremenske potaje wmr 928  nx
v thehavrusu ga nimajo nimajo nič zgleda da bojo šli po gobe kje bi še lahko dobil  ???
oleg

fprelog

Citat od: oleg dne 02. Julij 2009, 21:07:21
pozdrav imam problem za dobid dežomer vremenske potaje wmr 928  nx
v thehavrusu ga nimajo nimajo nič zgleda da bojo šli po gobe kje bi še lahko dobil  ???

Jaz sem WMR komplet vzel pri teh:
http://vreme.prelog.org/racun/RE2008-9329.pdf