ZEVS Forum

Zanimive slike s cestnih kamer, drugih spletnih kamer in Kredarice

Začel/a stog, 17. Junij 2009, 13:04:42

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

stog

Sem prišel na idejo, da bi nekam lepili zanimive utrinke s cestnih in drugih kamer in Kredarice. Morda kar sem:

Jovi

No zanimivo je tole ja...moram rečt da je prijetno za pogledat tudi take slikce iz kamer :clap: :clap:
dobro si se spomnil
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Ciklon

Eno lepo s Kredarice sem tudi jaz našel na disku. ;)

Raj je v naravi :buttrock:

Cumulonimbus

Član ZEVS :)

Ekolog

Odlična ideja @Stog :icon_wink:

Bom kar pod to temo napisal in sicer od zadnje nedosegljivosti spletne kamere s Kredarice je čas nerealen, npr. sedajle bi moralo na sliki pisati 14:00, piše pa 12:00 :icon_arrow: To se mi pa zdi, da je kar malce škoda in malomarno za našo najvišjeležečo spletno kamero, da je čas nerealen :icon_question: :shrug:

Še predlog: v to temo bi lahko poleg slik s cestnih kamer ter s Kredarice, lepili tudi zanimive slike s spletnih kamer vremenskih postaj, kaj pravite :) :icon_question:

Jovi

Seveda bi bila to lahko splošna mapa za take slikce. Da se nebi preveč smetilo naj kar vse tu notri mečemo pa je :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Cumulonimbus

Markuš tale predzadnja tvoja pa ubija, nadejam se takega vremena v petek zvečer ko grem v Portorož za tri dni :)
Član ZEVS :)

.sonček.

Brez vremena ni življenja.

Ekolog

To sliko, ki jo je webcam (meteorološka postaja Kavče pri Velenju) posnel ob 20:50 pa enostavno moram prilepiti :icon_wink: :icon_arrow:

stajercx

Ljubljana, izvoz celovška (28.12.2005, 00:57h)

ablak

stajercx

Ciklon

Raj je v naravi :buttrock: