ZEVS Forum

Awekas

Začel/a MaVeRiCk, 19. Februar 2008, 11:30:22

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŠTROMAR

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/wetter.kremstal.at/awekas/common/suche_main.inc on line 26

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/wetter.kremstal.at/awekas/common/suche_main.inc on line 125
   Wettermeldungen    

keine Meldungen

Aktuelle Warnungen

zur Zeit keine Warnungen aktiv

Minimum/ Maximum

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /www/wetter.kremstal.at/awekas/common/suche_main.
inc on line 214

Očitno imajo težave!

Duzek

Jp, ampak je že uštimano :icon_wink:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Pihe

Citat od: MaVeRiCk dne 30. November 2008, 16:41:24
Bom kar v to temo napisal in sicer opozarjam vse, ki javljate vreme na AWEKAS, da izberete pravilno stanje vremena, evo npr. včeraj sem kar trikrat zasledil, da je naš @Pihe napačno javljal vreme na AWEKAS, namreč kar trikrat je javil da je wolkenlos, kar pa seveda ni bilo res, saj je bilo še takrat oblačno oz. so še bile prisotne padavine, verjetno si dal ti @Pihe, kar speichern, ker ko se prijaviš tja notr z upor. imenom in geslom, je najprej wolkenlos, ti si pa kar takoj pritisnil speichern, brez, da bi izbral dejansko stanje vremena :icon_rolleyes: :shrug:

Dragi @maverick.
Preden ustreliš, je potrebno zavpit : Stoj! In to tudi tebi svetujem.Kar pomeni, da se prepričaj prej kar napišeš.
Jaz nisem na awekas že ne vem koliko časa NIČ javljal. V kolikor se tam pojavi kaj takega, je to napaka.Ker imam podatke za awekas na "direct link", predvidevam, da podatke pobira iz Weather Displaya ali pa direkt iz Daviske, ki producirata avtomatsko poročilo o stanju vremena glede na parametre in variable tistega trenutka.
In še enkrat @maverick, prvo vprašaj, potem ustreli! :icon_arrow: :icon_arrow:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

TgT

Joj MaVeRiCk... A ti branje odgovora na tvoje vprašanje ne pove ničesar? Če ne, ti res ni pomoči, ker ti je lepo povedal kako deluje !

:banghead: :icon_arrow:

blazek

A je kakšen, ki bi znal pomagat okrog tvorbe awekas.txt?

max

Tole je WsWin awekas datoteka:

<!-- %customfile=awekas.txt% -->
%unit_off%
%curval[0]%
%curval[-1]%
%curval[33]%
%rainday%
%curval[35]%
%curval[36]%
%ws_time%
%ws_date%
%ws_baro6h%

V mapo Wswin, kreirate txt datoteko, katero poimenujete awekas in vanjo kopirate zgornje odebeljeno.
Dodajam še tri slike za nastavitev v samem WsWin-u, za tiste, ki imajo težave s pošiljanjem na mapview ali geostik :icon_rolleyes:
Seveda morate potem obvestiti @Piskeca in mu poslati to datoteko
Slikce so od verzije V 2.93.17 , vendar v nastavitvah ni nobene razlike.
Zadeva pri meni deluje z novo verzijo WsWin-a V 2.94.2 , katero sem zalaufal danes popoldan :icon_mrgreen:
Edit: Zdaj že V 2.94.3  :angel:

Opozorilo! Na začetku pri prvi sliki ne obkljukate ničesar, napišete vsebino v okno, kliknete podolgovati gumb(create/store wswin_customfiles.cfg)
in šele potem kljukica v zgornji okenček.

Upam, da bo kateremu v pomoč :icon_wink:
:wavey:

Edit: Še dodatek, ki sem ga obljubil.
Na zgornji zadnji sliki se vidi, da mora biti v mapi WsWin tudi navadna mapa z imenom Text. V to mapo je potrebno kopirati tudi awekas.txt, tako da je awekas prosto v Wswin-u in tudi v mapi Text
V ftp programu mora biti označen za pošiljanje awekas.txt, drugače ni podatka na Mapview ali Geostiku
Če bo imel kdo kakšno vprašanje, me naj kontaktira na ZS.  :wavey:

max

Ne dela danes  :icon_question:

Ekolog

Citat od: max dne 26. Maj 2009, 12:21:08
Ne dela danes  :icon_question:
Zgleda, da imajo neke težave, namreč, ko hočem javiti vreme gor mi napiše: Unable to connect to the remote server :icon_question: :shrug:

Ekolog

Cimet

Danes sem se registriral na AWEKAS, podatki pa niso prikazani.  :icon_redface:

Datum, ki mi ga prikazuje na strani je 1.1.1970. Ima mogoče kdo idejo kaj sem ga polomil?  :icon_cool:

Hvala
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

max

Citat od: Cimet dne 08. Junij 2009, 23:03:48
Danes sem se registriral na AWEKAS, podatki pa niso prikazani.  :icon_redface:

Datum, ki mi ga prikazuje na strani je 1.1.1970. Ima mogoče kdo idejo kaj sem ga polomil?  :icon_cool:

Hvala

Dobro poglej, če imaš nastavljeno kot je na zg. treh slikah

Cimet

Citat od: max dne 09. Junij 2009, 05:55:56
Dobro poglej, če imaš nastavljeno kot je na zg. treh slikah

Sedaj, ko sem pogledal, dela normalno. Očitno se je morala zadeva sinhronizirat.  :buttrock:
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

max

Verjetno, ja, razen če bi prej pritisnil tisti gumb spodaj

Ekolog

Danes je pa AWEKAS down :icon_arrow: :icon_question: :shrug:

RajkoRajko

Že včeraj popoldan je mrknil ???

Lp