ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.02. - 15.02. 2009)

Začel/a Aquatic, 01. Februar 2009, 07:59:40

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

tesovnik

pri nas rahlo sneži :bouncy:

padlo 1cm -2cm snega

temp: -1,2°C
vlaga: 83%
tlak: 1009hPa

lp

max

Tudi pri nas je na drobno začelo snežiti sinoči, ponoči je prenehalo, sedaj pa je pred cca 1h začel rahlo naletavati sneg. Malo se že oprijemlje tal, vendar se mi zdi da to še niso tiste padavine, ki so napovedane :icon_rolleyes:
Temp -0,6°C
Tlak 1013mb
Vlaga 81%
Občasno zapiha do 5km/h V-JV

mat89

Pri nas naletava sneg malo je tudi "pocukralo",skupna višina snega je 10cm pomrznjen
Tmin:-2,5.C
Trenutno:-0,5.C
Vlaga:78%

lp

dadek

Miklavž-mb.
-1.3°C
Naletavanje snega.
Ponoči je pobelil ,puhec to našo pokrajino  :icon_wink:
lp dadek

JaniS

Ljubljana, Male Vižmarje, 10:25

Temperatura: +0,5 °C   (Tmin danes: -0,3 °C ob 8:17)

Pritisk: 1011,96 hPa

Vlaga: 74 %

Rosišče: -3,5 °C

sneži . . .

Vremenko

Oblačno
Zmerno sneži
Temp: -1,6°C

cca 1cm novega snega :laugh:

Elessar

Po nekaj minutnem premoru spet sneži, je pa zanimivo smo pod zeleno barvo ampak kar zmerno sneži, tako da bomo počasi šteli centimetre če bo šlo tako naprej :buttrock:
Lp, Tilen

lwzr

Ocitno me je vreme demantiralo,rahlo snezi,1 stopinja celzija

Pihe

Citat od: Lluka dne 01. Februar 2009, 09:58:50
ha ha... kje je nejeverni Tomaž... kateri zadnjič ropotal da Krtina greši. :) ha ha ha      

Sedaj nekje v ozadju z največjo naslado čaka,da jo kiksnemo pri napovedi, potem pa lupaj bato! :icon_haha:

Sneženje se je začelo malce krepit pri meni,amapk nič takega za gate trgat. :icon_cool:
-1,9
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

black_rider

Po nekaj drobnem snezenju se je snezenje okrepilo in padajo vecje snezink. Edini problem je da je pretoplo 0,1°C  :banghead: :banghead:.

Duzek

0,1°C pa res ni pretoplo, pri meni je premrzlo. Najbolši sneg je tisti ki pada pri nič ali malo nad njo.
Tudi pri nas se je sneženje nekoliko okrepilo, vendar nič posebnega

Še ena slikica našega jezera

In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Cumulonimbus

Celo jutro je rahlo snežilo, sedaj pa se je sneženje okrepilo, nekaj malega se pozna, ampak ni sile, glavno šele prihaja, saj se bo verjetno do torka nabralo toliko snega kot v tej zimi še nikoli...pri nas (24cm.) :shrug:

lp
Član ZEVS :)

indijanc

Sicer zmerno sneži, ampak se sproti topi, tako da je okolica le rahlo pobeljena, morda kakšen centimeter. Je pa za zdaj lepo, zimsko vreme.

Lazic

Rahlo sneži, ne prijema pa se popolnoma nič...ne na stari sneg, ne na tiste strehe ki so kopne, niti na avtomobile. Praktično povsod drugje po SLO pa se prijema, ne vem zakaj pri nas ne  :shrug:
T= -1,2°C

dadek

ja pr meni trenutno temp. Gor.
-0.8°C
at the moment- brez padavin.
zelen flek gre proti V .  :bouncy: