ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 6 Gosti gledajo to temo.

Patrice

Me zelo veseli, da se tole s 17.7 ni uresničilo... čakam še, da "pocrkajo" vse deževne napovedi za drugi del mojega dopusta  (15.7-2.8 v Bohinju) :icon_arrow: :icon_arrow: :icon_arrow:

BTW, fantje in dekleta, hvala vam za tale forum, izvrsten je, mal sem se "naučil" tudi karte gledat (@TWISTER: izvrstna razlaga pomena kart, zdej še celo malo ensemble gledam)

Vlajko

Kaj pa Budva (ČG) v prihodnjih dveh tednih? Jutri, namreč potujem tja. :icon_biggrin:

Vnaprej hvala za kakršenkoli odgovor, vključno s šaljivim. :icon_smile: :icon_wink:

ŠTROMAR

Na južnem Jadranu tja do sredine naslednjega tedna sončno vreme s temperaturami 25-30 stopinj Celzija.

indijanc

V petek se odpravlam kampirat na slovensko obalo (strunjan ali izola), pa me zanima, ali bo vreme, razen vročine zdržalo brez kakšnih neviht?Sicer sem že sam malo pregledal vse in prišel do zaključka, da bi moralo zdržati, me pa zanima mnenje še kakšnega bolj strokovnjaka kot sem pa sam.

paradolf

Tudi jaz odhajam danes malo bolj južno(KRK). Mislim da bova imela lepo in vroče vreme. Nekaj malega možnosti za kako nevihtico boš imel mogoče v ponedeljek, torek a nič večjega. Pripravi fotoaparat za kake nočne posnetke strel nad Benečijo zvečer če se kaj razvije  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

MINIMAX

Ursa, Duzek

Kakšno vreme pripravljate v Bohinju ta vikend? Bi prišel v Danico kampirat od petka do vključno nedelje.

LP
MINIMAX
MINIMAX
Lj-Polje

urša

Snega ravno ne bo,kakšna senca bo pa vseeno potrebna :icon_biggrin:
Sicer pa Duzek in Maestro na svojem "terenu" sigurno poznata rešitve tako za vročino ali mraz...

MINIMAX

Ma nekaj se mi zdi, da se napoveduje možnost popoldanskih neviht v nedeljo v gorskem svetu pa ne bi rad mokrega šotora pospravljal in potem še doma sušil   :suspicious:

Hladili se bomo pa kar v jezeru (saj je ledeniško  :icon_lol:)

MINIMAX
MINIMAX
Lj-Polje

matej

V ponedeljek in torek bi sa radi odpravili na Triglav. Dajte mi malo pomagat pri napovedi. Predvsem me zanima možnost neviht.

Hvala in lp

Pihe

Citat od: matej dne 21. Julij 2007, 09:40:52
V ponedeljek in torek bi sa radi odpravili na Triglav. Dajte mi malo pomagat pri napovedi. Predvsem me zanima možnost neviht.

Hvala in lp

Ker je to "moj" teritorij, bi rekel nekako takole: V ponedeljek bi moralo biti cel dan v redu(sicer toplo oz.vroče) in bi bilo dobro, da očaka osvojite na ta dan.Torek pa boste morali kar hitro sestopiti(že zgodaj dopoldne), ker se bodo začele dokaj zgodaj pojavljati nevihte(pa kako močnejše neurje tud zna bit vmes).
Nekako mislim, da bi bilo bolje it tja gor v sredo in četrtek, ko naj bi bilo bolj stabilno vreme. :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

matej

bomo prestavili na sredo in četrtek. Je pa treba spremljat karte, da ne bo do takrat kakšnega presenečenja.

Hvala Pihe, lahko pa greš zraven;)

aja

Sicer se komaj drugič oglašam, čeprav vas redno berem, ker sem tudi sama precejšen vremenski manijak  :icon_biggrin:
Ta vikend praznuje moja prva prestolonaslednica rojstni dan, kolikor sama vidim, kaže za Maribor optimistično stanje. Lahko pričakujemo lepo vreme? Kateri dan (sobota ali nedelja) bi mi vi predlagali za praznovanje, da bo manjša verjetnost neviht ...? Najlepša hvala za pomoč pri odločanju.
aja

Nordung

Bemu mast. Cel mesec je kurilo na polno in zdaj, ko naj bi šli za boge štiri dni (čet. - ned.) na Bavarsko, se pa nekaj pripravlja. Sem pregledal skoraj vse napovedi in se kar ujemajo. Sonce, nevihte, oblaki, dež... Seveda pa se tudi spreminjajo iz ure v uro. Saj je gotovo težko zadeti vreme čez par dni pri tako nemirnem ozračju, kot je trenutno v Evropi. Ali ima kdo izkušnje z Bavarskim vremenom? Enkrat sem že moker zmrzoval konec junija tam. Ne bi še enkrat.

indijanc

Citat od: aja dne 24. Julij 2007, 10:11:16
Sicer se komaj drugič oglašam, čeprav vas redno berem, ker sem tudi sama precejšen vremenski manijak  :icon_biggrin:
Ta vikend praznuje moja prva prestolonaslednica rojstni dan, kolikor sama vidim, kaže za Maribor optimistično stanje. Lahko pričakujemo lepo vreme? Kateri dan (sobota ali nedelja) bi mi vi predlagali za praznovanje, da bo manjša verjetnost neviht ...? Najlepša hvala za pomoč pri odločanju.
aja

Oba dneva naj bi ostala suha...Po mojem mnenju je prav vseeno kateri dan si boste izbrali za praznovanje, na soncu vam bo le malo bolj vroče kot v senci :icon_smile:

bo pa še kdo podal kakšno bolj profi mnenje :icon_wink:

Dejan

Citat od: Nordung dne 24. Julij 2007, 11:48:26
Bemu mast. Cel mesec je kurilo na polno in zdaj, ko naj bi šli za boge štiri dni (čet. - ned.) na Bavarsko, se pa nekaj pripravlja. Sem pregledal skoraj vse napovedi in se kar ujemajo. Sonce, nevihte, oblaki, dež... Seveda pa se tudi spreminjajo iz ure v uro. Saj je gotovo težko zadeti vreme čez par dni pri tako nemirnem ozračju, kot je trenutno v Evropi. Ali ima kdo izkušnje z Bavarskim vremenom? Enkrat sem že moker zmrzoval konec junija tam. Ne bi še enkrat.

Na Bavarskem lahko v enem dnevu pričakuješ vse. Od vročine do mraza. Tam so vetrovi precej močni in hitro shladijo ozračje. Ravno sedaj sem malca spremljal tamkašnje vreme. Iz enega extrema v drug extrem.
V glavnem bodi pripravljen na vse.
Davis Vantage Pro 2 Aktiv Plus Spezial

http://ravenskavas.zevs.si