ZEVS Forum

Vremenska postaja-Nevlje pri Kamniku

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 11:45:23

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 6 Gosti gledajo to temo.

Mamut

Urša hvala za prestavitev starih pogovorov, sedaj morava z Vremenom samo še stran uredit pa bo. :icon_wink: :beerchug: :wavey:

Lincolin

Citat od: Mamut dne 12. Maj 2007, 13:08:35
Urša hvala za prestavitev starih pogovorov, sedaj morava z Vremenom samo še stran uredit pa bo. :icon_wink: :beerchug: :wavey:
Mamut, kje si bil v četrtek?
Na pevskih  :icon_smile:

Mamut

Ja točno. Malo prej mi je žena povedala da sta me dva iskala, zanima me kako to da nista  1 uro najdla naše hiše pa stoji dobesedno na cesti.Kar ne morem vrjet :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Drugič pa prosim prej sporoči. Sicer pa sedaj prodajajo zelo ugodno GPS-je in vpišeš hišno številko in te pripelje na dvorišče, seveda moraš biti pa pismen da to tehniko obvladaš..... :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Mamut

Mamut

Zdej moram pa strešno okno spucat ,ker se čez šipo slabše vidi pa še deževne kaplje so vse zmazale od prahu... :icon_cry: :icon_cry:

Lincolin

Citat od: Mamut dne 12. Maj 2007, 18:40:16
Ja točno. Malo prej mi je žena povedala da sta me dva iskala, zanima me kako to da nista  1 uro najdla naše hiše pa stoji dobesedno na cesti.Kar ne morem vrjet :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Drugič pa prosim prej sporoči. Sicer pa sedaj prodajajo zelo ugodno GPS-je in vpišeš hišno številko in te pripelje na dvorišče, seveda moraš biti pa pismen da to tehniko obvladaš..... :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Kasneje sem te nekje videl za mizo v sosednji vasi samo nevem če si bil pravi pa se raje nisem vmešaval. No malo stran pa sem potegnil prenonik ven se povezal na brezžično omrežje in te takoj našel.
Prišel pa sem čisto spotoma, ker sem se vračal iz Kamnika in sem se bal, da kdaj zopet ne bom kregan :icon_smile:

L.P. Grega

Mamut

Linkolin, mene nisi mogel videti , če sem bil na vajah, viedel si pa mojega dvojnika,bil si v gostilni na Vrhpoljah in tam je lastnik zelo podoben meni tako da naju večkrat menjajo. Pa kljub temu bi me lahko našla, saj sta se eno uro vozila okrog cerkve, med tem časom ko sem bil jaz doma. Drugič se pa najavi makar po mobilcu ni problema.... :icon_haha: :icon_lol: :icon_lol:

Mamut

Se oproščam, ker ni bilo podatkov mi je program nekaj zaštekal in sedaj upam da bo prenos podatkov brezhiben  :icon_biggrin: :icon_wink:

Mamut

Spet so mi štrom ven zagnal, madona te elektro tukej pri nas kar naprej nekaj izklapljajo, pa še nobeden nič ne pove. :icon_eek: :icon_kavabanga: :banghead:
Se oproščam ker 2 uri ni bilo podatkov. :icon_redface: :icon_twisted:

Mamut

Včeraj zvečer mi je zablokiralo server in mi je danes dopoldne Fredek uredil, tako da sedaj delo normalno. :icon_eek: :icon_cry:
Se oproščam kjer ni bilo podatkov, Fredeku pa hvala za trud. :icon_wink: :clap:

Mamut

V zadnji nevihti mi je zablokirala konzola nato pa se je zmešalo še programu in mi je pisal ene čudne datume tako da podatki niso šli nikamor, delal je le webcam. Se oproščam ker ni bilo podatkov, danes mi je uspelo to nekako rešiti. :icon_question: :icon_eek: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_rolleyes: zdej je pa v redu. :wavey:

ŽUPMART

Meni strani ne odpre že enkaj časa.... :icon_redface: :icon_confused:

paradolf

Opazil sem nekajdnevno nedelovanje, sedaj pa vidim da te ni več na KKS strani. Ostajata le Šmarca in Tunjice.
So te skenslal ali si se sam odrekel sodelovanju :icon_question:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

paradolf

Sem spregledal ja.
Najdeš v spodnjem delu levo kjer piše "zanimalo vas bo"
http://www.kks-kamnik.si/
Glej in se čudi količinam vremenske postaje Šmarca...101mm danes :icon_rolleyes:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2