ZEVS Forum

Petek, 15.8.2008

Začel/a piskec, 14. Avgust 2008, 18:49:21

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

georges

Tista celica iz kvarnerja kot kaže potuje proti našemu koncu. Se kdo strinja z mano?

ThompsonPass

Super celica jo piči proti kočevskem...pri nas na vzhodu pa še nič akcije..le neznosna sopara, pa pooblačilo se je.
the sky is the limit

Elessar

Začelo je pihati, sem ter tja kakšna kaplja! Iz smeri SZ se kar konstantno bliska! No sedajle bom tudi jaz počasi moral izklopiti računalnik....ker nimam zaščite. vsem želim čim bolj mirno noč!

EDIT:pravkar naliv, ki ga spremlja kar močan veter lahko bi rekel že nevihta v lažji obliki! EDIT:20.00 močno piha, bliska močan veter....HUDO BO!
Lp, Tilen

jaka

Kredarica že zgleda bela, vendar ne vem od čega...

Pri nas se šele oblači, temperatura je 20.8°C

Cumulonimbus

Močno se je ulilo, in zapihal je močan veter ampak zaekrat še ni sile :icon_wink:

Kredarica pa je verjetno bela od sodre :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

fisher

Zunaj grmi, od dežja pa samo nekaj malega prši. Piha SV veter, kar ponavadi pri nas pomeni skorajšen konec padavin. Se bojim, da bomo danes namesto 40 imeli 4mm  :shrug:.

kekec46

Pri nas pa rahlo-zmerno dežuje ... grmi nekajkrat je kar močno udarlo ... drgači pa nič posebnega ...
t: 16,9
padavine: 3,1 mm
v: do 10 km/h

Lp

beowulf

Imam občutek da bo ena od teh celic končala v Pomurju :icon_arrow:

gore

Pri nas močnejši naliv, nekaj grmenja in vetra. Je pa čutiti moč v zraku ...  :icon_question:

robi14

Pri nas okoli 19.00 močan naliv, veter se je v trenutku obrnil na S stran, parkrat zagrmelo, proti Zg. Savinjski pa se vidijo bliski.
Trenutno piha rahel veter S smeri, v višinah pa nabija JJZ. Obeta se "svetla" noč.

Marko

začelo močneje pihati in očitno se tudi okolici Maribora pribluižuje nevihta in dež dež dež.

sicer pa ne razumem, da lahko nekdo ob takih napovedih i nteh izkušnjah ki jih mamo še pojamra, da bo izvisel ob padavinah. Padavin bo še preveč....

Pihe

Ko me je rufal @Župi (mimogrede s Hroščem se potikata po Furlaniji in čakata "udar" :icon_biggrin:), sem ravno fotkal ta wall cloud, ki je brzel proti meni.
Izvrgel je nekaj malega toče v velikosti lešnika(nič dramatičnega), in ene par litrov novega dežja.Skupaj trenutno 13,2 litra.
Temperatura pa padla na +15,3 :icon_eek:, rosišče na 14 stopinj in tu neurja skoraj ne more več biti.Le še močan dež ob prehodu fronte, ki se nam nezadržno približuje.

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

jaka

Počasi se začenja tudi pri nas, čedalje močneje se bliska in grmi, zgleda da bo kar na hitro vse skupaj, vprašanje če nas bo glavnina (rdeči "flek") zadela, že dežuje...zdej pa odklopit računalnik...

EDIT: Piha veter v sunkih do 50 km/uro, verjetno še več...za nas precej... rainrate 172 mm/uro

grizli

No ne boste verjeli, da je pred 3 minutami začelo deževati, prej je pa samo grmelo. Sedaj močneje dežuje vendar ni krize 43mm/h. Zanimivo, da radar kaže potop?!
Če se bo kaj spremenilo javim!

lpP
grizli ma vas rad

Capillatus

Ta celica Z od Celja je tako nabita in gosta da radar sploh nima pravega odboja od zadaj :icon_eek: