ZEVS Forum

Trenutno vreme (1.8. - 15.8. 2008)

Začel/a milan, 01. Avgust 2008, 10:00:07

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Gorazd

pri meni pa tlak še vstaljen in temeratura na 20°C.

Mejte se radi

maestro

Evo, prispelo do nas...
Temperatura 18.1°C pada
Tlak 1008hpa  +3hpa/6h
Vlaga 65%
Veter E  do 20km/h
Sladke sanje ob ropotu dežnih kapljic (pa mal ropotanja zraven)  :icon_haha:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

polo

Vidijo se zvezde,proti naši J-JV meji z Hrvaško pa seka kot zmešano.

@Pihe,a misliš, da bo  ponoči v mojem koncu kaj  pestro? (no saj noč je že) :icon_biggrin:

Stormchaser

No tole pa ni kar za prezreti! :icon_eek:

Pa mirno noč vam želim

Pihe

Citat od: polo dne 08. Avgust 2008, 23:48:17
Vidijo se zvezde,proti naši J-JV meji z Hrvaško pa seka kot zmešano.

@Pihe,a misliš, da bo  ponoči v mojem koncu kaj  pestro? (no saj noč je že) :icon_biggrin:

Mislim, da bo v liniji nekje od Istre pa nekje do Kozjanskega(vključno z Belo Krajino) v zelo kratkem času zelo pestro!Ne toliko v obliki neurij, kot v obliki velike količine dežja, ki jo boste fasali. :icon_arrow:
Že tu smo sedaj na 43,6 litra, pa se mi zdi, da sploh ne lije več tako močno.Pri vas bi moralo biti še bolj mokro.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Amare

Trenutna temp.: 15,1°C

Danes smo pokasirali ogromnih 1,6 mm dežja. :icon_biggrin:

Da vidimo kaj prinaša noč.

LN

Snoop

V Mariboru je začelo pošteno pihat (S)  :icon_eek:
I LeT My Little HoMiEs RiDe On YoU

Ciklon

Na JZ SLO se lepo izoblikuje squall line, tako da je prek SLO proti vzhodu v naslednjih urah zagotovljen "noisy light show". :icon_wink:

Tukaj se občasno ulije in v sunkih potegne močan veter (nevihtni piš).

Lp
Raj je v naravi :buttrock:

Gorazd

Zadnje pol ure pada rahel dež in nekaj bliskanja nas zapušča. Zanimivo, razelektritve vglavnem v oblaku, nič na tla.

Lahko noč,
Gorazd

Mejte se radi

Cumulonimbus

Citat od: Ciklon dne 09. Avgust 2008, 00:50:51
Na JZ SLO se lepo izoblikuje squall line, tako da je prek SLO proti vzhodu v naslednjih urah zagotovljen "noisy light show". :icon_wink:

Tukaj se občasno ulije in v sunkih potegne močan veter (nevihtni piš).

Lp

Močno dvomim v downburst pri vas Ciklon, kajti potem bo zopet precej škode in tudi pri nas ni čutiti nobenega močnejšega vetra, tak da sem prepričan da ne gre za nevihtni piš ampak samo za malo močnejši severnik ki je potegnil ob prihodu fronte...to pa že :icon_arrow:

Drugače pa se po grmenju prav lepo vidi da je fronta tu, okrepitev padavin pričakujem predvsem v J delu slovenije, medtem ko bo drugje šlo za bolj zmeren dež z občasno nekoliko povečano intezinteto :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

Gorazd

Gradiščan je imel ob 0.48 uri RR=186 mm/h. Kar močno je moralo padati.

Mejte se radi

zimazakon

Tukaj imamo nekakšno zatišje, ki pa po vsebližjem bliskanju iz zahodnih smeri ne bo trajalo prav dolgo.
Trenutno piha še Z veter, vlaga je 89%, rosišče pri 15.8 °C, temp. pa 17.6 °C.
Lahko noč :icon_biggrin:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Thunder

Pozdravljeni po dolgem času prijatelji.  :icon_wink: No v Ljubljani je trenutno še suho, bliska in grmi pa z vseh koncev. Kakega dežja pa zaenkrat ni videti. Mislim da bo proti jutru vsega konec.
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

Cumulonimbus

Umirjeno dežuje, lepo se nabirajo milimetri, včeraj vsega skupaj samo 9.8mm. dežja danes bomo pa videli koliko ga še bo, zaenkrat ga je padlo 5mm. :icon_wink:

lahko noč :wise:
Član ZEVS :)

bear987654321

Trzin,  17°C
Mislim da je glavno mimo. Zanimiv lightshow. Si upam trditi da najboljši letos na našem koncu. Nekaj CG večinama pa CC bliski. V sorazmerno kratkih intervalih.

Še fotka, (zloženo v PS skupaj nekaj posnetkov, da je vse na eni)...