ZEVS Forum

LOVCI NEVIHT

Začel/a Aquatic, 20. Julij 2008, 19:56:16

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Aquatic

Kar nekaj časa že spremljam ta forum, ob zadnjih dogodkih, ki so se zgodili v Sloveniji pa sem se odločil, da se vam pridružim. Zanima me predvsem, kako ste organizirani tako imenovani lovci na nevihte. Ali nevihte zasledujete posamično? Kakšno opremo uporabljate? Razpišite se, ker je na tem forumu kar veliko takih, ki jih ta tema zelo zanima.
Davis Vantage Pro2

Pihe

Hiter odgovor: Tu je najmanj enih deset fantov, ki budno spremljajo posamezna vremenska dogajanja že kak teden prej, ko se v resnici zgodijo.In se potem med sabo dogovorijo, kdaj in kam se bo šlo čejsat.Ko pa je vremenska situacija dozorela, pa par mobijev zazvoni in: EKŠN!!! :icon_wink: :icon_haha:
Sta pa najmanj dva(Skywarn in Twister), ki svoj dopust porabita za lov na tornade po Ameriki.Ampak o tem bosta sama kaj več napisala, če se jima bo zdelo.

Pa dobrodošel med nami! :icon_wink: :beerchug:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

ŽUPMART

Oprema: Lastna glava, avtomobil, mobitel (z vsemi radarji itd. do katerih se da prek njega dostopat) in kakšen merilec vetra. :icon_wink:
Dobrodošel. :icon_smile:

amarilli

Js bi tut šla nevihte iskat!!!
Upam da lahko grem z vami kdaj.
in da bo čas. Zdej ko so počitnce mam ogromno časa. V primerjavi s časom med letom-ko ga ni nič.
Nevem kako nej si točno to predstavljam. Sicer sm pa zlo impresionirama nad nevihtami:)

ales77

Vidim da se v tej temi ne oglasi nihce mislim ,da ne vemo kdo od nas je lovec na nevihite! :icon_question:

Lovec na nevihte naj bi imel naslednje simptome : -takrat, ko se prične pripravljati k nevihte dajo vsi vozila v garaže lovec na nevihte nikoli ,  ne skrije se takrat ko začne bliskati  amapak takrat vzame v roko fotoaparat in stojalo poisče pravo lokacijo in prične s fotkanjem .Ima zraven telefon ali comp , da lahko spremlja radarsko sliko ! Sedaj pa še vi povejte kako zgeda slovenski lovec na nevihte, da se bodo v tem prepoznali vsi, ki še ne vedo , da so lovci na nevihte! :icon_haha: :icon_haha: Naredimo opis SLO LOVCA NA NEVIHTE! :icon_wink:

MaRkUš

Lovcev na nevihte je na tem forumu kar nekaj, seveda jih ne bom našteval, ker bo potem kdo jezen, ker ga nisem napisal, se pa približno vidi pod reporterjem, kdo ima največ reportaž neviht, neurij.
Jaz zase vem, da če se le da, pa če je kje bliz kaj pametnega, takoj zgrabim fotoaparat in mobitel in pičim.
:icon_smile:

ales77

amarilli  napiši v profil od kot si !!  :icon_wink:

saabista

Enkrat v juliju sem dobila na mail krasne slike od nevihte nad Piranskim zalivom (naslov maila je bil "Piranski zaliv malo drugače").

Radi bi jih obesili po hodniku podjetja (delamo elektroinštalacije in je tema zelo primerna), zato IŠČEMO AVTORJA TEH SLIK.

Sporočite mi prosim, če kdor koli kaj ve o tem.
Moj telefon: 041 411 830.

piskec

O Piranu je na forumu toliko:

http://forum.zevs.si/index.php?topic=204.0

in

http://forum.zevs.si/index.php?topic=201.0

Vendar se pri nobenih ne ve, kdo je avtor...  :icon_cry:

hrošč

Ta mail se dobil tudi jaz..slike so se mi zdele znane, ze videne, najprej sem pomislil da so od nasega Skywarna? Ali pa le slikane iz iste lokacije..avtor seveda v mailu ni bil naveden :icon_rolleyes:

piskec

Hja, je pa na netu še tole:
http://www.mojvideo.com/video-piranski-zaliv-malo-drugace/2c78002695296a716a79&time=a&category=rf

kar pa tudi jaz mislim, da so slike našega Markota, le da jih je nekdo malce "skrajšal" in naredil video.

Skywarn, kaj praviš?

blazek

Hmm, ena strela, se mi zdi, da je slikana nad Maretovo hišo. Se pravi, da bi lahko slike bile njegove. Razen,če ni to kakšen kolega gor dal, s katerim skupaj slikata.

markokorosec.net

Citat od: piskec dne 12. Avgust 2008, 14:11:42Skywarn, kaj praviš?

Ah moje so ja...  :icon_biggrin: Kolkrat sm jih jst dobil na mail v stilu "lej stari... ti ko fotkaš strele... lej kaj je en posnel nad Piranom..."  :icon_lol: :icon_lol:

Se ve, zakaj so od takrat dalje napisi na fotkah...  :shrug:

ŽUPMART

Mare, kaj pa praviš o tem? :icon_smile:

Citat od: saabista dne 12. Avgust 2008, 13:25:11
Enkrat v juliju sem dobila na mail krasne slike od nevihte nad Piranskim zalivom (naslov maila je bil "Piranski zaliv malo drugače").

Radi bi jih obesili po hodniku podjetja (delamo elektroinštalacije in je tema zelo primerna), zato IŠČEMO AVTORJA TEH SLIK.

Sporočite mi prosim, če kdor koli kaj ve o tem.
Moj telefon: 041 411 830.

Sicer sem pa tudi jaz že parkrat dobil fotke na mail. Svaka ti čast! :praise:

jaka

Tut js sm že kar nekaj cajta nazaj dobil ta mejl...no zdej vemo kdo je avtor :icon_biggrin:  :praise: