ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

paradolf

Jah trenutno bi rekel za jutri da bo spremenljivo. Možne so plohe in posamezne nevihte. Veter zahodne smeri in okoli 25°C.
Nedelja in ponedeljek kažeta lepšo podobo , nato pa v torek kot kaže od zahoda frontica.
Za naprej pa sam veš da je brez veze gledat :icon_rolleyes:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŽUPMART

Citat od: paradolf dne 22. Junij 2007, 13:28:19
Jah trenutno bi rekel za jutri da bo spremenljivo. Možne so plohe in posamezne nevihte. Veter zahodne smeri in okoli 25°C.
Nedelja in ponedeljek kažeta lepšo podobo , nato pa v torek kot kaže od zahoda frontica.
Za naprej pa sam veš da je brez veze gledat :icon_rolleyes:

Pozabil sem povedat, v torek bom že nazaj.  :icon_smile:
Se pravi, da misliš, da bo toplo, ves čas nad 20 °C, ampak rabimo marele, kratke hlače, veliko majic itd.  :suspicious:
No, pač bo veliko krame.  :icon_smile:
Hvala ti, paradolf - sosed sosedu.  :icon_biggrin:

Neurje

halo zanima me kaksno bo vreme cez veekend in praznik rad bi sel na morje in me zanima kako bo in ali je kje podatek koliko  je toplo morje ce je ze za kopat

rabim cimhitreje

hvala

Cumulonimbus

lepo bi bilo če bi povedal kam se odpravljaš na morje, pa ti potem lahko kaj več povemo do takrat pa bore malo :shrug:

lp
Član ZEVS :)

Cumulonimbus

aja kar se temp. morja tiče

JEZERA              v st. C

Bled                  23
      Bohinj                18
      SLOVENSKA OBALA       25

HRVAŠKO PRIMORJE
      Bol                    -
      Dubrovnik              -
      Hvar                  25
      Komiža                25
      Krk                   26
      Lastovo                -
      Mali Lošinj           26
      Pula                  25
      Rab                   26
      Rovinj                24
      Split                 25
      Šibenik               26
      Zadar                 25

lp

Neurje

ma za tele tri dni na slo obalo najdlje do reke

Cumulonimbus

ja tele nevihte naj bi v dopoldanskih urah pomoje ponehale nato se bo delno razjasnilo in ogrelo tam blizu 30stopinj jutri ter v ponedeljek boš imel lepo vreme, s temperaturami okoli 30stopinj.

http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsgfsmeur.html
zgoraj sem ti dal pa enega od linkov ki je po mojem mnenju zelo uporaben

lp

Trocki

Zdravo!

Mene pa zanima, kakšno vreme se napoveduje za južno dalmacijo od 01.07. naprej?

Prosim ne mi govort o kakem dežju, ker sem ga že lansko leto na morju imel zadosti.  :icon_cry:

Hvala, LP
Vreme bo! :)

Cumulonimbus

zelo težko je napovedati oz nemogoče je napovedati vreme za toliko časa naprej, po današnjih kartah znaš imeti lepo vreme temperature se bodo gibale od 25-35 možne pa bodo tudi posamezne nevihte v popoldanskem času. bolj na jug dalmacije greš več imaš možnosti da imaš lepe počitnice brez dežja bolj na sever več možnosti, ampak še vseno kar se tiče jadrana bi moglo zdržat večinoma brez ploh in nevht.

več ti lahko povemo tisti teden ko greš :icon_arrow:

lp

Thunder

Živjo fantje. Dejte mi pomagat pri napovedi za ta vikend ki pride, ker se v petek zvečer in čez noč na soboto odpravljamo na ribolov na slovensko obalo. Ali mislite da bo vreme zdržalo v noči iz petka na soboto na obali? Hvala.
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

indijanc

thunder, žal ravno za takrat kaže poslabšanje vremena...je pa še malo za počakati, v sredo, četrtek se bo bolj vedelo... :icon_question:

Thunder

Se danes že kaj več ve za noč iz petka na soboto za primorsko?
VEČ SKOZI OKNO GLEDAT PA MANJ KARTE BULIT!!! Snegoljubec po srcu!

indijanc

kakšna ploha ali nevihta tudi primorski ne uide v petek zvečer ali ponoči...potem pa v soboto kar večinoma suho...in pa tudi razjasnitve...

Serpentinšek

A bo potem sončno zdržalo vsaj dva dni do pondelka?  :icon_twisted: Al bo v pondelk spet novo poslabšanje  :icon_evil:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

paradolf

Nedelja in ponedeljek bi znala biti kar ok, od torka naprej pa bi znalo biti bolj pestro.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2