ZEVS Forum

Vremenske postaje in grafi

Začel/a ATA, 14. Junij 2007, 16:54:44

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

piskec

Kako lepo, da dajete mene za primer. Sem kar počaščen.

ATA, jaz sem ljubitelj!

In ne, nikoli ne bo postavljena po "profesionalnih" merilih. Tole je največ, kar lahko naredim. In tako bo ostalo.

Da bom delal vetromer na višini, da bo gledal preko "kamoli preko sosednjege hribčka"... Ja, ene 45m. Super ideja.

In kaj potem??? Koliko bo to drugačno? Bo natančno? Ali bo še vedno samo veter na vrtu? Veter v Krtini? Veter v domžalski občini?

Ne vidim kakšne velike razlike. Sorry.

miklicdejan

ATA, a si ti mogoče bivši Spc :icon_question:, sklepam po strehi na kateri imaš postavljen vetromer,
ali pač samo skupaj sodelujeta z spc-jem pri postavljanju postaj

ATA

Citat od: miklicdejan dne 19. Junij 2007, 21:14:47
ATA, a si ti mogoče bivši Spc :icon_question:, sklepam po strehi na kateri imaš postavljen vetromer,

Ja jaz delam hardware, spc po software.. :icon_smile:..pri nas imamo vsi domače naloge..

Spc

Citat od: miklicdejan dne 19. Junij 2007, 21:14:47
hmm.
Kaj se spet nekaj kregate.
ATA je moj foter in skupaj delama in postavljama hiško, vetromere .. itd..
:icon_sad:

Mamut

Ja Spc zakaj ga pa pol nis na srečanje pripeljal , bi bile vse te debate brezpredmetne in ne bi tratili prostora tukaj. :icon_biggrin: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

Spc

jkocki

Mene pa zanima kje bi dobil wswin.Ima kdo kakšen link?

polo

Citat od: jkocki dne 23. September 2008, 20:25:36
Mene pa zanima kje bi dobil wswin.Ima kdo kakšen link?

Poglej E-mail  :icon_wink:

TgT

jkocki

A ni že bilo govora , da je ta program najboljši za grafe?

TgT

Valjam se po tleh od smeha AKA ROFL ( da ne bo zaradi angleščine kaj narobe  :icon_mrgreen: )

Obstaja tudi drug software ampak tukaj vsi prisegajo na WsWin,no vsaj na našem forumu, kar je po moje tudi škoda denarja za en klump program kjer je polno stvari nametanih notr.
Kaj fali drugim programom?

Pač pr ZEVSu lahko dobiš template webpage-a ( prednastavljena oblika internetne strani ), ki pa je možna za uporabo samo z WsWin. Da bi se to naredilo tudi za druge programe pač ni v interesu nobenega.

Citat od: MaVeRiCk dne 23. September 2008, 21:03:17
Tako je, program wswin, ter postaja ws2300 sta najboljša prijatelja :icon_wink: :icon_wink: :bouncy: :bouncy:
Do takrat ko oba delujeta normalno  :icon_mrgreen:

polo

Citat od: TgT dne 23. September 2008, 21:20:23

Pač pr ZEVSu lahko dobiš template webpage-a ( prednastavljena oblika internetne strani ), ki pa je možna za uporabo samo z WsWin. Da bi se to naredilo tudi za druge programe pač ni v interesu nobenega.

Če že veš kako to vse gre,si pripravljen pomagat,da se naredi kaj boljšega?

jkocki

Mene pa zanima kje in kako se nastavi v wswin-u , da prejme podatke iz vremenske postaje za izris grafov?

Lluka

Pozdravljeni(frišn sm ja).Sledim da je tukaj debata o postaji 2300.Em.... kaj pa za postajo ws3600 da bi imel grafični prikaz.Postajo imam cca  mesec...dva meseca... in mi deluje OK,samo seveda... bi potreboval za lepšo in boljšo preglednost tudi  v grafični obliki...Mogoče kakšne nasvet.... :) Lp

TgT

@Polo, samo tagi so razlicni in vsega res ne vem.
@Lluka, pozdravljen! Izoplni profil! Vsaj Kraj da vem iz kje si...

Moral boš podat malo več podatkov, kakšen program uporabljaš sedaj, kaj znaš, mogoče osnove php?
če znaš se lahko poigraš in narediš prav lepe grafe, če jih pač program sedaj ne omogoča ali pa ti niso po godu...