ZEVS Forum

Forum: napake in predlogi

Začel/a TgT, 03. Marec 2008, 20:04:51

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Ciklon

Danes se mi je ob osveževanju strani na forumu pokazala bela stran z napisom:

Napaka v bazi: MySQL server has gone away
Datoteka: /home/zevs/public_html/forum/Sources/Security.php
Vrstica: 272

:icon_question:
Raj je v naravi :buttrock:

polo

Citat od: cumulonibus dne 30. Marec 2008, 12:51:01
Danes se mi je ob osveževanju strani na forumu pokazala bela stran z napisom:

Napaka v bazi: MySQL server has gone away
Datoteka: /home/zevs/public_html/forum/Sources/Security.php
Vrstica: 272

:icon_question:

Nič novega,tipka F5 pomaga,vsaj v lisički :icon_smile:

Vremenko

Ura bi bila za prestavit na poletni čas :icon_question:

Duzek

Citat od: Vremenko dne 30. Marec 2008, 13:05:39
Ura bi bila za prestavit na poletni čas :icon_question:

Spremeni v profilu. Ali določiš vrednost "1" ali pa daš "samodejno prepoznavo".
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Pihe

Spet dveurni mrk na forumu! Vsaj pri meni je bilo tako in ker vidim, da ni skoraj nobenega prijavljenega najbrž tudi pri ostalih.
DOVOLJ mi je te nestabilnosti! Prva DOLŽNOST novoizvoljenih organov je prešaltanje na PhP forum in na strežnik v Sloveniji! To ni več moj predlog, to je že ZAHTEVA! :icon_arrow: :icon_evil:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

H2o

Saj je napisan v php-ju :) Verjetno si mislil phpBB forum. Ma saj forum (vsaj meni) zadnje čase dela čisto BP. Problem je samo tale strežnik v ZDA... Ker mi internet na visti nekaj "štrajka", mi posledično forum še počasneje deluje kot strani na serverjih v Sloveniji.

Cumulonimbus

Citat od: Pihe dne 31. Marec 2008, 22:03:38
Spet dveurni mrk na forumu! Vsaj pri meni je bilo tako in ker vidim, da ni skoraj nobenega prijavljenega najbrž tudi pri ostalih.
DOVOLJ mi je te nestabilnosti! Prva DOLŽNOST novoizvoljenih organov je prešaltanje na PhP forum in na strežnik v Sloveniji! To ni več moj predlog, to je že ZAHTEVA! :icon_arrow: :icon_evil:

X   :icon_mad:

p.s. sem tudi jaz opazil da je forum že v php - ju, mislil sem phpBB forum :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

urša

Težave s strežnikom in forumom lahko odpravim takoj.Odvisno od volje ostalih forumašev...

paradolf

Citat od: URŠA dne 01. April 2008, 15:16:13
Težave s strežnikom in forumom lahko odpravim takoj.Odvisno od volje ostalih forumašev...

Volja je. :icon_smile:
Vprašanje pa koliko časa bi porabil za to in kaj imaš v mislih  :icon_question:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Vreme

Pihe se kar strinjam s teboj. In to MORA biti prva naloga novo izvoljenih članov!!  :icon_wink:

ŽUPMART

Paradolf je par minut nazaj v čvekafonu na portalu napisal tole (na forum ne more, pa bom jaz da se zadeva hitreje reši). :icon_rolleyes:

CitatNo krasno. Zaradi volitev ZEVS sem na forumu spremenil Email naslov iz službenega na domačega. Zaradi tega sem moral na novo aktivirati račun in po Emailu dobil aktivacijsko kodo. Sedaj pa se nikakor ne morem prijaviti. Pod geslo moram sedaj vpisati kaj? Aktivacijsko kodo ali staro geslo. Nobeno ne prime. Morda moram le počakati par ur ali kako to gre.

ŠTROMAR

Vse večja štala je tale forum. Enkrat se lahko prijaviš, pa spet ne, pa forum ni dosegljiv, pa poskusite kasneje. Ma vse skupaj očitno gre v .....

Ciklon

Tudi jaz imam težave zadnjih nekaj dni z dostopom na forum.  :icon_rolleyes:
Raj je v naravi :buttrock:

paradolf

Hvala za hitro ureditev zadeve.
Vreme+Župmart :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Vreme

Citat od: paradolf dne 02. April 2008, 16:19:53
Hvala za hitro ureditev zadeve.
Vreme+Župmart :icon_wink:

Za vse ostale, da veste, ob spremembi svojega e naslova je potrebna potrditev admina!