ZEVS Forum

Močnejše nevihte, med vožnjo in Želimlje (5.9.2025)

Začel/a khirsher, 10. September 2025, 18:09:09

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

khirsher

Tik pred mojim Oratorijskim dogodkom Animatlon so modeli (Rapid, Icon-CH in Icon-RUC, in mogoče SHD ali pa tudi ne glih SHD) so risali močnejše nevihte malo bolj vzhodno od Ljubljane, a v resnici so bile v Notranjskem in nevihtna pot se je začela južno od Ljubljane, tik nekje v okolici Želimlja, kjer sem imel tudi namen iti v ta "moj domači" kraj. Tik pred Želimljami sem zagledal nevihtno celico podobno supercelici (če je bila sploh sup ali ne), a sem imel samo telefon na voljo za fotografiranje te nevihtne celice. Ko sem prispel v Želimlje, sem zgrabil fotkič in začel slikati še ostanek nevihtne celice proti severu, a iz jugozahoda je nastala nova nevihtna celica, deloma je tudi skoraj nad mojo glavo nastala nevihtni podoben wall cloudu, tk da sem še hitro naredil eno 360° panoramsko sliko v središču igrišča, preden se je ulilo in sekalo, in tako sem zaključil moj večer z nekaj oddaljenimi nakovalnimi razelektritvami (ni naloženih slik večernih nakoval).

___Fotografija med vožnjo, preden sem prispel v Žemilje___

Sicer narejene s telefonom, ampak kaj čmo. ::)

___Fotografija močnejše nevihte, Žemilje___

Ko sem odložil stvari v Majcnovem domu, sem takoj zgrabil fotkič, da še poslikam nevihte.

___360° panoramska fotografija močnejše nevihte___

Lp. :)