ZEVS Forum

Zanimiv dokumentarec na TV

Začel/a Mamut, 21. Marec 2008, 19:48:50

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Mamut

Nocoj ob 22.30 bo na TV Vox dokumentarec Moč Zemlje. Prikazano bb kakšno je bilo vreme v razvoju zemlje od začetka.

Poučno in zanimivo kdor ima satelitsko TV  se splača pogledat.

paradolf

Hvala sosed. Bom probal ne pozabit :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Mamut

Pozor nocoj zopet zelo zanimiv in poučen dokumentarec na  VOX  ob 22.05   Spigel TV  Alarm za Zemljo, klimatske spremembe in njene posledice.  Kdor more naj si ga ogleda zelo priporočljivo.

joze

Citat od: Mamut dne 18. April 2008, 17:12:05
Pozor nocoj zopet zelo zanimiv in poučen dokumentarec na  VOX  ob 22.05   Spigel TV  Alarm za Zemljo, klimatske spremembe in njene posledice.  Kdor more naj si ga ogleda zelo priporočljivo.

Ko bi razumel nemško :icon_sad:

Mamut

Ja  Jože škoda ker nisi gledal zelo poučno. Škoda ker pri nas ni takega razumevanja za to tematiko, mislim na tv ker je kar precej materjala samo je res večina v tujem jeziku. Bom posnel kakšni dokumentarec na dvd in ob priliki dobiš da si boš lahko kaj ogledal.
Sicer sem jaz šele včeraj zvedel sam malo pozno drugače bi tu že prej objavil in če bo zanimannje posnamem na dvd pa si ga lahko pozneje ogledaš.

Jože a dvd predvajalnik imaš.

joze

Citat od: Mamut dne 19. April 2008, 07:04:41
Ja  Jože škoda ker nisi gledal zelo poučno. Škoda ker pri nas ni takega razumevanja za to tematiko, mislim na tv ker je kar precej materjala samo je res večina v tujem jeziku. Bom posnel kakšni dokumentarec na dvd in ob priliki dobiš da si boš lahko kaj ogledal.
Sicer sem jaz šele včeraj zvedel sam malo pozno drugače bi tu že prej objavil in če bo zanimannje posnamem na dvd pa si ga lahko pozneje ogledaš.

Jože a dvd predvajalnik imaš.

DVD, predvajalnik imam. Verjamem, da je bilo zelo zanimivo. Ali si snemal?

Mamut

Ja te ga dokumentarca nisem imam pa možnost da jih lahko in ti bom poslal kar po pošti eno zanimivo stvar imam doma ti jo presnamem in jo dobiš. Je celo v slovenščino sinhronizirano boš videl zanimiva stvar.

joze

Citat od: Mamut dne 20. April 2008, 07:36:09
Ja te ga dokumentarca nisem imam pa možnost da jih lahko in ti bom poslal kar po pošti eno zanimivo stvar imam doma ti jo presnamem in jo dobiš. Je celo v slovenščino sinhronizirano boš videl zanimiva stvar.

O, če je v slovenščini je super. :icon_wink: Pa tudi angleško še kar gre, nemško pa prav nič. :shrug:

Od kje pa dobivaš vse te dokumentarce?

stefko

V ponedeljek 11.2 bo na Discovery World ob 21h dokumentarec Jezdeci neviht: Orkan (Storm Rider: Hurricane)