ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

bismarck

BREAKING NEWS

na moje vprašanje o upanju na sneg za Lj. JE REKEL arsovec..."jah 5 cm pa se lahko prime do jutra"...splošna katastrofa :icon_cry: :icon_rolleyes:
24.2.2013 - DATUM ZA VREMENSKE ALMANAHE !

black_rider

Novo mesto - Rosi oz. vsake tok cajta rahlo dežuje

Katastrofa upam da bo kaj!

hrošč

Takole je prejle izgledalo na Toškem Čelu:

Za moje pojme je gor padlo presenetlivo veliko snega. Temp. pa je bila od 0-1°. Se je pa čisti sneg, ampak zelo rahel, začel že na prelazu, prvi sneg na cesti nekje na pol poti gor, na vrhu pa kar zasnezeno.

bismarck

mah kje veliko...to je malo..ni nit 20 cm  :icon_rolleyes:...je pa lepo  :drool: :drool: :drool:
24.2.2013 - DATUM ZA VREMENSKE ALMANAHE !

hrošč

Je malo, seveda je malo, ampak pricakoval sem manj.

max

Celje, rahlo rosi, zeleno

Griže pri Žalcu
(sporočilo od doma-sem namreč v službi)
3-4cm snega, sneži
Temp 1,6°C
Tlak 1015mb ustaljen
RH 94%
Veter rahla sapa Z-SZ
Padavin 17mm (na dnevnem grafu sem opazil ležečo plavo črto za padavine :icon_question:)

EDIT: nič več ni črte :icon_question:

oleg

močan veter 60 km na uro do poldne deževalo po 1500 uri začelo snežit
temparatura + 1 celzija vlaga 70%
dežja je padlo okoli 15 litrov
oleg

Vreme

Pri meni nismo videli niti snežinke  :icon_exclaim:

ablak

Ob 15.50.h

Temp.   -1°C    
Zr.vl.     96 %

Od zjutraj že sneži, enkrat bolj, enkrat manj, veter se obrača v severovzhodno smer, kar se pozna tudi pri temperaturi, ki  je zlezla pod 0°C. Zaenkrat je vse skupaj še bolj skromno kar se tiče višine snega v cm. No, pred nami je še del popoldneva in noč, pričakujem večjo inteziteto padavin in s tem kakšen cm snega več. Drugače je pa prav lepo zimsko vzdušje.

Nekaj fotk:

Lp

Ciklon

oblačno, padavin ni več   ... na www.limeteo.si Italjani za LJ-Brnik napovedujejo še med 5 in 10 cm snega
T = 1,2°C ... Tmin je bila že +0,2°C
RH = 98%
p = 1012mb - pada
Padavine: 31mm :icon_eek:, dobre 3cm snega

Tole je pa slikano 1 uro nazaj:

Raj je v naravi :buttrock:

jaka

ja js sm precej več pričakoval od današnjega sneženja, še celo za Ljubljano sem pričakoval nekaj plundre  :icon_biggrin: no čas je še...pri nas doma pa je bilo okoli 12. ure menda že povsem pobeljeno, kakšna je pa situacija trenutno pa ne vem... na Golteh pa do 14. ure 15 cm novega.

Ledeni

3,7°C in vlažnost 90%. Oblačno, posamezne kapljice, do sedaj padlo 7 mm dežja. O snegu ne duha ne sluha.

V glavnem, še en velik nateg modelov in spet sem nasedel.  :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:  :icon_surprised:Festival dolgih nosov se nadaljuje.

Cimet

Pri nas je zapadlo 4 cm snega, občasno še naletavajo snežinke. Vsaj nekaj  :clap:

Malo več snega je proti S, v Podbrezjah, kjer ga je bilo ob 15.00 ene 7-8 cm.
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/

herkules

vrata-čepovanska dolina
sneži
v zadni uri zapadlo kar 7cm
supaj danes 14cm
temperatura =0.4

Elessar

Kresniške Poljane pri Litiji še vedno brez konkretnih padavin okoli 12 ure je začel padati dež s snegom približno ob 14:30 pa je povsem ponehalo. Sedaj čakamo na nove padavine....

T=0.5C
zaeknrat 5 litrčkov 
Lp, Tilen