ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Celje (sem v službi)

Od 7:30 pa do 8:00 je snežilo, sedaj pa je premala intenziteta padavin za sneženje, tako da se mešata dež in sneg.
So pa pobeljeni hribi od 400m navzgor. :icon_wink:

Mamut

Vreme v Nevljah

oblačno in dež z snegom malo vmes.

temp. + 1,6 C

1010,4 hPa  raste :icon_wink:

85 % vlage

veter JZ 5,7 km/h

deževati je začelo ob 4h in do sedaj je padlo 11,9 mm dežja.

Sam sem bil v službi in je bilo zanimivo opazovat kako fronta zamuja da o komentarjih nekaterih forumašev sploh ne govorim.
Zanimivo je bilo predvsem kako nekatere oči vidijo tisto česar ni , ob 1 nih ponoči je bilo v Ljubljani še delno oblačno in so se prav lepo videle zvezde, čeprav so nekateri že dobro uro prej videli da ne govorim kaj. :icon_eek: :icon_haha:

stog

Zmerno do močno sneži, 1,0°C.
Končno prave snežinke.

Amare

Pa je tudi pri nas začelo sipati. :icon_wink: Naš del Pohorja se je lepo "zaprl" in ga zna kar konkretno nametat.

Trenutna temp.: 1,7°C

TgT

Pobeljeno, ravnokar se je intenziteta zmanjšala. Čakam na okrepitve  :icon_biggrin: T 1,2°C

marek

Dobre pol ure močno sneži. [lokacija:britof pri kranju]

Lazic

rahlo sneži pri 1,6°C...ubogo vse skupaj  :shrug:
Par kilometrov zahodno pri Vodicah pa močno sneži in vse belo...kaj hočeš tako je vreme.Upam da se nas danes kaj usmili.Do sedja par milimetrov plundre.

zigarrdo

Meni pa temperatura in tlak rasteta  :icon_eek: al sm že mal off
drugače pa snega še ni, itenziteta je slaba, trenutno rahlo dežuje
Everywhere you go you always take the weather with you

indijanc

Jap zigarrdo, tudi na postaji v kosezah raste oboje... :icon_question:

eddy

močno snezi prijemat se je zacelo tudi na plocnikih in na dvoriscu po cesti se ne padlo pa je 1-2 cm snega in pa 15 mm dezja do sedaj temperatura pa 1.3

H2o

Rahlo sneži / sneži, težko oceniti. Narava je že v zimski opravi.
Nastale so lepe celice:

Zanimiv dan je še pred nami, za voznike toliko manj.  :shrug:

Cumulonimbus

Citat od: Mamut dne 04. Marec 2008, 08:33:00
Vreme v Nevljah

oblačno in dež z snegom malo vmes.

temp. + 1,6 C

1010,4 hPa  raste :icon_wink:

85 % vlage

veter JZ 5,7 km/h

deževati je začelo ob 4h in do sedaj je padlo 11,9 mm dežja.

Sam sem bil v službi in je bilo zanimivo opazovat kako fronta zamuja da o komentarjih nekaterih forumašev sploh ne govorim.
Zanimivo je bilo predvsem kako nekatere oči vidijo tisto česar ni , ob 1 nih ponoči je bilo v Ljubljani še delno oblačno in so se prav lepo videle zvezde, čeprav so nekateri že dobro uro prej videli da ne govorim kaj. :icon_eek: :icon_haha:

mamut če je zgornji citat letel delno na mene veš da si dolgo že na forumu in dobro veš da nisem med tistimi posamezniki ki bi bili nagnjeni k preiravanju... pri meni je nekaj pred sedmo za trenutek snežilo, povedal sem da je to predvsem posledica intezintete padavin, ker pa sem nato mogle oditi v šolo nisem mogel poročat dalje :icon_arrow:

trenutno pred šolskim centrom v kamniku dež s snegom ni pa to to kar se je pričakovalo... povsod okrog nas že nekaj sneži pri nas pa nič še zaenkrat :shrug:

lp
Član ZEVS :)

max

Griže pri Žalcu
(sem poklical domov)

Začelo je snežiti in oprijemati podlage, padavin 12mm(ogrevanje vključeno)
Temp 1,3°C
Tlak 1015mb
RH 88%
Veter rahel V-SV

Lazic

Oh ja nekaj minut je močneje snežilo sedja pa spet vse po starem...rahlo sneži,brez učinka.Danes vidim da ne bo nič,vzhodno od nas sneg (Vransko),zahodno sneg (Vodice,Medvode),pri nas pa nič omembe vrednega.Ironično pa je da smo mi najvišje in najbolj v hribih.Letošnja zima je pa res do mene neusmiljena  :shrug:
Trenutno rahlo sneži pri 1,5°C...

indijanc

Tudi v Ljubljani se zaenkrat lahko pod nosem obrišemo...Za nameček pa še raste temperatura, mislim, da se je vsaj tlak ustavil... :icon_rolleyes: