ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.03. - 15.03.2008)

Začel/a gradiščan, 01. Marec 2008, 07:33:25

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Davor

Citat od: Davor dne 04. Marec 2008, 06:46:47
Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: 4°C (kot prbita tukaj stoji)

Tlak: 1012 hPa

Dežuje z občasnim mešanjem sodre

Trenutno brezvetrje

Lep pozdrav

EDIT: Trojane pocukrane

Brez oblakov ni ciklona!

TWISTER

v Lj se je najprej temp. ustalila na 7, sedaj je pa zopet začela padat in je trenutno 5,5. Dežuje, občasno sodra vmes :icon_wink:
Hrušica že močno sneži :clap:

indijanc

Citat od: TWISTER dne 04. Marec 2008, 06:59:42
v Lj se je najprej temp. ustalila na 7, sedaj je pa zopet začela padat in je trenutno 5,5. Dežuje, občasno sodra vmes :icon_wink:
Hrušica že močno sneži :clap:

Si me malo prehitel...Naj omenim še, da se plohe s sodro vrstijo ena za drugo, v kratkem pa zaradi hitrega padanja temperature pričakujem tudi sneg... :icon_smile:

Lazic

Pa smo tam.Pričelo se je hladiti padavine pa skoraj povsem ponehale.Ob taki intenzivnosti in toplih razmočenih tleh lahko le sanjamo centimetre.Drugače je celo noč močno deževalo,veliko tudi sodre.Pobeljeno je na okrog 600m.nv,ne vem ali od snega ali sodre
Trenutno rahlo dežuje pri 2,9°C ponoči pa je padlo 12,7mm dežja (jah ko bi bilo tole v snegu)

matootam

Urh, Golovec, Orle in ostali vrhovi so zaviti v meglo, verjetno da tam že sneži! Še malo naj pade temperatura, šee! :D

johnb

Rahlo do zmerno dežuje, prej kar močna sodra. T=3°C. V roku dveh ur bo pomoje snežilo, zaenkrat gre vse po GFS. Strokovnjaki a se Genova že kej poglablja?

P.S Admini obvezno zrihtajte forum, danes ni čas za napake, čeprav sem kar slutil, da bo nekaj narobe. Še Lisca nej crkne pol smo pa tam.
Weather is full of surprises, most of them are unpleasnt!

TWISTER

Lazič ne sekiraj se... ne moreš rečt da so padavine oslabele, pa fronta nas šele prehaja in genova se še dobr obrnila ni, klin hladnega zraka se zajeda pod toplega in padavine se krepijo :icon_wink:
smo že na 4,7, hitro ohlajanje v zadnje pol ure :clap:

Cumulonimbus

Citat od: Lazic dne 04. Marec 2008, 07:08:38
Pa smo tam.Pričelo se je hladiti padavine pa skoraj povsem ponehale.Ob taki intenzivnosti in toplih razmočenih tleh lahko le sanjamo centimetre.Drugače je celo noč močno deževalo,veliko tudi sodre.Pobeljeno je na okrog 600m.nv,ne vem ali od snega ali sodre
Trenutno rahlo dežuje pri 2,9°C ponoči pa je padlo 12,7mm dežja (jah ko bi bilo tole v snegu)

lazič proženje se še dobro začelo ni, radar se je zopet zapolnil fronta pa nas počasi prehaja tak da bo danes še veselica, pa ne mi GFS gledat, ker bo itq kiksnil s padavinami :icon_arrow:

p.s. sem popravil sem se zmotil glede fronte...

pri meni 2.8°C dež s snegom :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

hunter

LJ-Kozarje

Močna sodra  :icon_eek:
T = 3,5°C (v zadnjih 20 minutah je padla za 2°C  :icon_eek:  :icon_wink:)

Sneg bo vsak čas v Ljubljani  :clap:

PS: forum ga serje  :icon_exclaim:
RCZ performance

Davor

Tukaj dežuje, temperatura je padla na 3,2°C in še pada,

Zdej grem pa v šolo z upanjem da mogoče pridem domov s kepo v roki.

Lep pozdrav
Brez oblakov ni ciklona!

TWISTER

indijanc

Citat od: TWISTER dne 04. Marec 2008, 07:21:22
LJ dež s snegom pri 4,5 :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

Potrditev!!Noro, pri 4,5 stopinjah pada dež s snegom...

Lazic

Citat od: TWISTER dne 04. Marec 2008, 07:17:39
Lazič ne sekiraj se... ne moreš rečt da so padavine oslabele, pa fronta nas šele prehaja in genova se še dobr obrnila ni, klin hladnega zraka se zajeda pod toplega in padavine se krepijo :icon_wink:
smo že na 4,7, hitro ohlajanje v zadnje pol ure :clap:

Krepitve padavin bo deležen predvsem JZ in Z SLO,Ljubljani se morda izide,sploh tvoj konec če bo kmalu prešlo v sneg.Za nas pa kake posebne okrepitve ne pričakujem.To kaže tudi GFS ki v naslednjih urah kaže krepitev padavin na JZ,mi pa bomo obstali nekje na 3 mm na zagon,kar je glede na temperaturo in stanje tal občutno premalo.Zaenkrat je GFS super zadel dogajanje.
Pri nas dež s snegom pri 2,8°C,intenziteta pa precej siromašna

Cumulonimbus

Kamnik Žale močno sneži je pa to posledica predvsem intezintete padavin saj so snežinke gromozanske :icon_eek:

lp
Član ZEVS :)

eddy

Tudi prinas dez s snegom pri temperaturi 2.5
do sedaj padlo 11.4 l dezja

Lp