ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

hrošč

Hvala maestro. Sem tudi sam potem nakako prisel do zakljucka podobnega. Jutri Krvavec, cetrtek Vogel, za praznik in vikend pa nic, ker bo guzva verjetno nepopisna. Stari Vrh pa odpade, ker je dezevalo in je sneg juzen na kvadrat.

Ciklon

Citat od: snowflake dne 05. Februar 2008, 09:01:57
jest sem čisto razočaran, to vreme je pa res kar nekaj....močno deževelo od 22.00 nekje, sneg na 1000m, res ne vem , a je S zamudil, al pa padavine niso bile dost dolge...

Mene je tudi višina meje sneženja presenetila. :surprised: Sem računal na nekaj 100m nižje (cca 700 - 800m), a kaj ko pa se je preveč ogrelo. :shrug: Pičakoval sem pa tudi nekaj več padavin.

Več sreče prihodnjič. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

Davor

Mene pa zanima kakšno bo vreme v Munchenu v petek 8. Februarja in v soboto 9. Februarja.

Hvala in lep pozdrav, Davor
Brez oblakov ni ciklona!

zigarrdo

Citat od: Davor dne 05. Februar 2008, 21:01:37
Mene pa zanima kakšno bo vreme v Munchenu v petek 8. Februarja in v soboto 9. Februarja.

Hvala in lep pozdrav, Davor

Malo sem pogledau....vreme v Munchenu bo nekako tako ko tukaj, se pravi večinoma jasno, malo vetrovno, pihal bo prav tako severni do severovzhodni veter, temperature pa minimalne nekaj stopinj pod ničlo, maxsimalne pa nekaj nad ničlo....skratka, lepo vreme boš imau  :icon_biggrin:
Everywhere you go you always take the weather with you

MIHAJLO 86

mene pa zanima če bo v petek 8.2 v nassfeldu vetrovno  :icon_confused:  a bo za smučat

Pihe

Citat od: MIHAJLO 86 dne 06. Februar 2008, 22:24:23
mene pa zanima če bo v petek 8.2 v nassfeldu vetrovno  :icon_confused:  a bo za smučat

Normalno, da se bo smučalo! Saj ni Kanin, kjer bodo skor ziher počivali. :icon_arrow: :icon_haha:
Vetrovno pa tudi bo tako, da bo stopnjevalo občutek mraza.In to predvsem v zgornjem delu, nižje spodaj bo bolj prijetno. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Cumulonimbus

Ker me danes večji del dneva ni doma in zato posledično en bom mogel do kart še do mARSOvcev ne morem, ker neki štrajkajo, me zanima neka okvirna napoved jutri za krvavec... sonce bo sem prepričan veter bo verjetno kake šibke jakosti... predvsem me zanima vidljivost, če bo za fotkat in seveda če je možno da se kaka snežna ploha pripelje? :icon_wink:
gužva pa itq bo, to pa že vem :shrug:

lp
Član ZEVS :)

paradolf

Za jutri sem jaz malo v dilemi kako bo. Vpliv manjšega višinskega jedra bo čutiti. Koliko bo oblačnosti je težko napovedati, dvomim pa da bo smučišče v megli. Zvečer malo poglej višinske vrednosti za jutri. Mislim da bi se že dalo izluščiti kje bo baza oblakov.
Krvavec pa mi je vedno neka neznanka kar se vetra tiče iz SSV smeri. Včasih je totalno zatišje, včasih pa vleče da je veselje. Spomnim se ko je bilo napovedanih 15m/s + vetra iz SV smeri pa je bilo skoraj brez sape. Še leteti se je dalo dol, medtem ko pa je na Veliki planini vleklo kot za stavo :icon_rolleyes:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

florjo

Pozdravljeni,

zanima me Snežnik. Jutri nameravam it dol. Ker je lociran bolj pri morju sem ga sprva jemal precej zlahka. Sedaj pa o tem nisem več tako prepričan. Za jutri je na njegovem območju napovedana kar precejšnja burja, kar obeenem verjetno pomeni tudi poledenelo podlago. Morda kdo pozna snežne razmere na njem? Kaj pa plazovi? Jih tam doli sploh poznate?

Skratka, če kdo pozna razmere na Snežniku, ga lepo prosim da mi o tem kaj napiše.
Lp,Tadej

Slk22

Snežnik (Klemen, 08.02.2008)

S polnega parkirišča na Sviščakih sva se oddrsala (ledena cesta) proti Snežniku. Po poti srečala polno , ki so tako kot midva Prešerna častili na vrhu snežnika:-). Snega dovolj po celi poti, skorja večinoma drži, tako da je hoja izven zgažene poti enkratna. Smučarji in deskarji, ki so se pripeljali nasproti so (kot je bilo videti) zelo uživali. Močno sonce je hladil še močnješi veter. Koča pa je bila odprta. Uživala sva Klemen in Urša.
Vir turni klub gora razmere

Cumulonimbus

Fantje ker sem se jaz odločil da kart ne gledam več(so me prevečkrat spravile ob živce letos :banghead:) sprašujem  kako vreme lahk pričakujem v petek na krvavcu... najbolj me zanima veter, sicer sem pogledal vetrovne karte pa ne kaže na kak posebno močan veter, čeprav se mi zdi to malo smešno, glede na to kaka je ARSO napoved, ter pa seveda vidljivost al bo kaj megle al ne :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

alan

Mene pa tud zanima vreme v Bohinju (Ribčev Laz)  od 17.2. do 20.2.
Hvala

paradolf

Madonca fantje no, saj znate sami pogledati na karte.
Maverick, Ti si dežurni ta teden, menda boš znal karte pogledati tudi za sosednjo državo  :icon_rolleyes:
Predstavljaj da si Branko Gregorčič iz ARSA ki ga Bismarck sprašuje če bo kaj snega. To je čast in se lahko malo sam potrudiš za njo :icon_wink:
Če bo človek sam vprašal tukaj se bo pa že našel kdo ki mu bo odgovoril. :icon_smile:
Alan ti si naš....ne nas razočarat. Poglej mal karte. Skoraj ne moreš dosti zgrešit v teh dneh. Bohinjci bi ti verjetno enako napisali. Če že bo kaj bo edinole pomoje kaka jutranje-dopoldanska megla ki bi jo lahko izkoristil za kako prelepo fotko sikano recimo iz Vogarja :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Smučar

En vprašanje za Bohinjce: koliko je zasnežen Žagarjev graben oz. če se da vsaj na silo prismučat do parkirišča pod Voglom. Dosti mi je že 5cm tršega snega 1meter na široko. :icon_haha:
Ker nameravamo it jutr s turnimi smučkami gor po Žagarju in proti Voglu, in nazaj.

maestro

He, smučar vrjetno si odkril kako je stanje in da se je dalo.
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si