ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

black_rider

Zanima me za Novo mesto kako kj kaže!  :icon_biggrin:

mislm u cm-jih...

hvala

zigarrdo

Citat od: black_rider dne 31. Januar 2008, 18:31:02
Zanima me za Novo mesto kako kj kaže!  :icon_biggrin:

mislm u cm-jih...

hvala

Težko je točno povedat, ARSO trobenta 5-10 cm, to govorijo že na tv-ju, po radiju, na teletextu...kot da snega ni blo že 10 let, no pustimo to....moje mnenje je da pričakuj nekje med 10 - 20 cm snega!
Everywhere you go you always take the weather with you

zigarrdo

Bi si kdo upau napovedat koliko snega lahko dobijo Rateče do recimo ponedeljka??
Me res zanima, mislim pa da vsaj 30 cm zagotovo! končno, saj so letos res bogi, max snega še 10 cm ni bilo, še lani ob res slabi zimi so ga dobilo okrog 85 cm !

Uroš

Mene pa zanima kaj in koliko lahko pričakujemo na gorenjskem, na okoli 500 m nadmorske višine?

Cumulonimbus

zakaj vsi sprašujete za vsak kraj posebej koliko snega boo... saj je podana napoved kje in koliko, ne pa zdej za vsak kraj posebej spraševat... nihče ne more tega vedt :shrug: nekaj ga bo, koliko pa bomo videli :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

zigarrdo

Morda gdo ve koliko bi lahko zapadlo snega še ponoči v kranjski gori-Podkorenu, ali bo dovolj padavin za kaj več kot le 5 cm, malo sem skeptičen!?

bi šeu zvečer gor, pa me zanima čer se mi splača,  :icon_question:

Ciklon

Citat od: zigarrdo dne 03. Februar 2008, 15:23:55
Morda gdo ve koliko bi lahko zapadlo snega še ponoči v kranjski gori-Podkorenu, ali bo dovolj padavin za kaj več kot le 5 cm, malo sem skeptičen!?

bi šeu zvečer gor, pa me zanima čer se mi splača,  :icon_question:

Padavin v prvi polovici noči tam ne bo veliko, prehodno pa se bodo okrepile šele proti jutru. Takrat pa lahko zapade tistih 5 cm mogoče celo nekaj cm več.
Raj je v naravi :buttrock:

zigarrdo

hvala, upam da bo kej že prej....zanimivo kako so radarji prazni! :icon_eek:

Uroš

Trenutno pri meni rahlo sneži, ali se bodo temperature kaj dvigmile v večernem času in ponoči, a lahko pričakujem še kaj snega?

alan

Zanima me kakšno bo jutri vreme na Šenturški gori (654mnv)?

snowflake

zdravo pobje, glede na to da je celo noč snežilo pri nas in nas J ni tako močno zjeb....al, ali je možno, da bo danes ponoči enako, glede na to da bodo padavine močnejše? kdaj naj bi se začelo.....hvala vsem :icon_wink:
Snow4All!

Ciklon

Precej je možnosti, da se ponovi ja, sploh ob intenzivnejših padavinah. Sicer pa večji (če ne ves) delež padavin dobite v snegu.
Padavine bodo v naslednjih urah vse pogostejše in se bodo ponoči okrepile. :icon_wink:
Raj je v naravi :buttrock:

hrošč

Kako pa kaj kaze za Stari vrh? Bo dovolj hladno za sneg? Visina je okoli 1000m, spodnji del pa malo nizje.

Pa se ena stvar, kako mocan veter se lahko pricakuje v SZ Slo (Vogel) v cetrtek in kaksna pooblacitev v sredo (tudi za Vogel)? Ker imam namen iti en dan gor, pa nevem kater bi bil vremensko ugodnejsi.

snowflake

Citat od: cumulonibus dne 04. Februar 2008, 16:53:19
Precej je možnosti, da se ponovi ja, sploh ob intenzivnejših padavinah. Sicer pa večji (če ne ves) delež padavin dobite v snegu.
Padavine bodo v naslednjih urah vse pogostejše in se bodo ponoči okrepile. :icon_wink:
jest sem čisto razočaran, to vreme je pa res kar nekaj....močno deževelo od 22.00 nekje, sneg na 1000m, res ne vem , a je S zamudil, al pa padavine niso bile dost dolge...
Snow4All!

maestro

Citat od: hroščPa se ena stvar, kako mocan veter se lahko pricakuje v SZ Slo (Vogel) v cetrtek in kaksna pooblacitev v sredo (tudi za Vogel)? Ker imam namen iti en dan gor, pa nevem kater bi bil vremensko ugodnejsi.

Po kartah ne vidim kakih ekstrem da nebi bilo it za smučat,malo več vetra v četrtek zjutraj kaže, ampak sile ni. Oblačnost za sredo pa tud zna bit bolj visoka(kar jo bo),., Od petka do nedelje pa bo 100% gužva gor. Tako se res bolj splača it smučat med tednom :icon_wink:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si