ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Cero

19.1-20.1 2008 Kamnik okolica... zanima me vreme, če bo brez dežja?

Trocki

Ta četrtek ali petek (odvisno od vremena) se odpravljamo smučat na Višarje ali pa Gerlitzen (!OSOJŠČICA!). Tako da vas prosim za vremensko napoved za tiste kraje (bližina tromeje).

Hvala!
Vreme bo! :)

piskec

Boste zdaj znali človeku odgovorit na tisto, kar je vprašal?

TWISTER

Citat od: Trocki dne 14. Januar 2008, 10:30:25
Ta četrtek ali petek (odvisno od vremena) se odpravljamo smučat na Višarje ali pa Gerlitzen (!OSOJŠČICA!). Tako da vas prosim za vremensko napoved za tiste kraje (bližina tromeje).

Hvala!

definitivno bo boljši petek, čeprav ARSO napoveduje razjasnitve v četrtek sem malo skeptičen okoli tega... mislim da bojo cel dan občasne padavine  :icon_rolleyes:
tako da priporočam petek,če je izbira med tema dvema dnevoma...tudi temp. bojo dokaj prijetne in ne pričakujem kakega močnejšega vetra :icon_wink:

paradolf

Citat od: Cero dne 13. Januar 2008, 13:16:18
19.1-20.1 2008 Kamnik okolica... zanima me vreme, če bo brez dežja?
V noči na soboto oziroma v soboto zjutraj kaže na prehod manjše motnje ob SZ vetrovih kar bi v najslabšem primeru pomenilo prehodne rahle padavine.
Nedelja kaže brez padavin. Če ne bo megle po nižinah bi znal mogoče dan biti celo vsaj deloma sončen.
Trenutno izgleda tako, lahko pa bodo še kakšne spremembe. Odvisno tudi od tega kako se bo vreme zavrtelo ob prihajajočem četrtkovem poslabšanju.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Jan

Kaj pa veter, sneg na Kaninu v petek? Bodo urejali za vikend, najverjetneje?

robi14

Kakšni so obeti za soboto in Logarsko dolino? Bo kaj novega snega gor?

TWISTER

Citat od: Jan dne 15. Januar 2008, 15:41:15
Kaj pa veter, sneg na Kaninu v petek? Bodo urejali za vikend, najverjetneje?

sedaj se bo vreme umirilo in prehodno kar zelo ogrelo, tudi okoli 10 stopinj na 1500m. Če bojo urejali pa samo oni vejo :shrug:

TWISTER

Citat od: robi14 dne 17. Januar 2008, 14:57:08
Kakšni so obeti za soboto in Logarsko dolino? Bo kaj novega snega gor?

tudi če bo ga bo hitro pobralo :icon_wink:

rasta

Lep pozdrav.
Zanima me kakšno vreme bo v četrtek 24.1. na kaninu? Kolikor sem uspel razbrat, bi znalo kar precej pihati. Se bo sploh dalo smučat?

Hvala za odgovore

Duzek

Pa niti nebo take sile z vetrom, ker se bo ravno obračal iz sverne v jugozahodno stran. tako da se bo tudi ogrelo. Bo pihe kaj več reku :icon_confused: :icon_wink:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Pihe

Citat od: MaVeRiCk dne 22. Januar 2008, 21:43:40
Zanima me, če bo jutri čez dan tudi tako suho ozračje kot je nocoj, trenutno mi vlagomer kaže 45%, a bi se znala jutri mogoče vlaga spustiti pod 30%, ali bo vseeno "prevlažno"

Suho? 45%? Pri meni je prepoved prižiganja cigaret na odprtem! Samo 28%. :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

markokorosec.net

Citat od: Pihe dne 22. Januar 2008, 22:28:19Suho? 45%? Pri meni je prepoved prižiganja cigaret na odprtem! Samo 28%. :icon_haha:

lmao, dobra :icon_lol: :icon_haha:

@spammer: Ja, bo tud ju3 precej nizka vlaga, če bo le ostal severnik še dopoldne...

rasta

Lep pozdrav. Sm že na prejšnji strani vprašal, pa je pihe zgleda spregledal. Torej glede na to, da je kanin tvoja hišna gora me zanima ali bo jutri Kanin odprt ali bo še vedno preveč pihalo?  :icon_biggrin:

Hvala za dogovor

Pihe

Citat od: rasta dne 23. Januar 2008, 20:33:17
Lep pozdrav. Sm že na prejšnji strani vprašal, pa je pihe zgleda spregledal. Torej glede na to, da je kanin tvoja hišna gora me zanima ali bo jutri Kanin odprt ali bo še vedno preveč pihalo?  :icon_biggrin:

Hvala za dogovor

Sorry, sem pozabil odgovoriti. :icon_redface: Sliko kako izgleda iz doline, lahko vidiš v trenutnem vremenu, zagotavljam pa ti, da vetra gor ni več in ga tudi jutri ne bo(vsaj takega, ki bi motil delovanje.Mimogrede, jih moram pohvalti, da so obratovali tudi danes, čeprav je zmerno pihalo.Včasih so ob taki burji bili že ob osmih zjutraj našgani in ni bilo šans, da zalaufajo. :icon_haha:).
Ker je folka zelo malo, se boš lahko jutri nasmučal do nezavesti.Fajn smuko ti želim! :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si