ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 4 Gosti gledajo to temo.

matic19

Jutri bodo plohe/nevihte v hribovitem svetu predvidoma bolj pogoste kot danes, šlo bo za tipične stacionarne plohe ali nevihte, ki se bodo začele rezvijati okoli poldneva in trajajo do večera. Najmanj možnosti zanje bo zjutraj in dopoldne, ko bo večinoma sončno, kasneje pa bo rasla kopasta oblačnost.

ronex

Zdravo,
z gasilci PGD Podova gremo v soboto 8.10.2016 na izlet Planica - Bled in okolica. Malo sem gledal napoved na Weatherunderground pa ni ravno lepa. Pravijo rahle padavine....   :o

Pa me še zanima kakšno je mnenje ali napoved tukaj na forumu ZEVS. Vem, da tukaj malo bolj poznate razmere v teh krajih...  :)
Prosim, če mi lahko malo pomagate z napovedjo. Imajo mogoče prav na WU ali pa mi napovedujete kaj bolj vzpodbudnega - lepše vreme???  :icon_wink:   :)

V naprej se zahvaljujem za vse informacije, slabe ali dobre. ;-)   :praise:  (upam na dobre...  :)  )

Lep pozdrav, ronex

Tomy6699

Ojla! Jutri grem na celodnevni izlet na Snežnik - pa na strani hribi.net (http://www.hribi.net/gora/sneznik/26/127) kaže, da bo kao snežilo. Kaj je kakšna možnost, da bo vreme vseeno ok? Malo pozno sem se sicer spomnil - vendar včasih težko verjamem 10 dnevnim napovedim  ;D

TOmaž!

matic19

Prav lepo zagotovo ne bo, vsaj zjutraj in dopoldne bodo možne rahle padavine, večinoma kot rahel sneg. Na vrhu bo zagotovo megleno. Čez dan in popoldne se bo oblačnost redčila, vendar bi znalo ostati kar precej megleno.do večera.

Tomy6699

Zdravo Matic - hvala za informacijo in pomoč - očitno se preusmerim na kakšno bolj "ziher" turco.

Nanika1991

Zdravo,

ker je za soboto napovedan dež, mi pa smo povabljeni na rojstni dan, me zanima napoved za Pernice nad Muto (Koroška), pribl. 1.111m nadmorske višine. Gre se predvsem za "obutev" jeklenih konjičkov, če se slučajno kaj ve, kako visoko bo meja sneženja.

Najlepša hvala za odgovor  :)

matic19

Snežilo bo nad 2000m nad morjem, tako da brez skrbi.

Nanika1991

Vlajko

Pozdravljeni,
kakšno vreme lahko pričakujem v Moravskih toplicah med 17.10. in 21.10.?
Vnaprej hvala za odgovore .  ;)

matic19

Če še ni prepozno, v ponedeljek bo še najlepši dan tega tedna, ko bo nekaj sonca, tekom dneva in proti večeru pa se bo povečevala koprenasta oblačnost. V torek bo bolj ali manj oblačno, vendar bi moralo ostati večinoma suho. Potem pa v sredo in četrtek oblačno z občasnimi padavinami, deloma plohami. Od srede zvečer, ko nas bo prešla hladna fronta, bo tudi občutno hladneje. Tudi v petek še ne bo večjega izboljšanja vremena, bodo pa padavine, kot trenutno kaže, bolj ali manj ponehale, še naprej pa bo oblačno in hladno.

Vlajko

Točno tako je tudi bilo.  8)

Hvala za odgovor.  :icon_wink:

mojcej77

Pozdravljeni, zanima me okvirna vremenska napoved za soboto 12.11.2016 za Litijo in Čatež (30. jubilejno popotovanje od Litije do Čateža).

Hvala in lep pozdrav

paradolf

Pozdravljen.

Ker je termin še precej oddaljen je težko napovedati. Kar trenutno kaže pa ne izgleda na kako veliko možnost dežja oziroma padavin. Po drugi strani pa tudi ne prav sončno. Temperature bi bile tam nekje malo pod 10°C.
Vprašaj še čez nekaj dni  :icon_wink:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

mojcej77

Hvala za hiter odgovor. :icon_wink:

JanezK

Zdravo,

Danes ponoči planiram iti na triglav. Okoli 2h zjutraj iz krme.  Bo dež ali bo zdržalo???

Že vnaprej se Vam zahvaljujem za odgovor