ZEVS Forum

Trenutno vreme (01.07.2016-31.07.2016)

Začel/a mojcej77, 01. Julij 2016, 00:53:29

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 0 Gosti gledajo to temo.

kripelj

Uff kako lep lightshow, meni pa na polovici zmanjka baterije  :icon_cry:

Sicer pa na čase tudi zelo zanimive strukture, ena slika za zdaj ostale pa upam da jutri, če bo čas. Tu je vse skupaj delovalo precej supercelično.  :icon_question:

Mraz

Jaz pa sem fotografiral celico, ki je nastala južno od te nevihtne linije. Deluje supercelično.

MINIMAX

MINIMAX
Lj-Polje

računalnik

Smučar

V LJ spet tropska noč s Tmin=20,8   :icon_rolleyes:
Sicer pa zadnjih par dni dnevne temperature spet precej nad dolgoletnim povprečjem in kot kaže bo tudi julij precej nadpovprečen mesec.

stajercx

Od 00.20 do 01.40 je padlo 23,0 mm padavin. Trentno delno jasno.

t: 22,4

Gummi

Kot zanimivost: V Ljubljani, (Bežigrad ARSO) že vse od 25.maja nismo zabeležili minimalne temperature nižje od +12°C.

Serpentinšek

Včeraj popoldne solidna nevihta, ki se je skuhala okoli Solčave in Luč. Nato potovala po meji s Koroško in čez Golte ter razpadla nekje pred Velenjem.

Luče: 11 mm
Radegunda: 6,3 mm
Bočna in G.Grad: 0 mm   :icon_cool:

Danes zaenkrat jasno, le kje se bo popoldne kaj skuhalo. ARSO tokrat nekaj več obljublja severu države.  ;D
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

ŠTROMAR

Citat od: Gummi dne 22. Julij 2016, 09:35:43
Kot zanimivost: V Ljubljani, (Bežigrad ARSO) že vse od 25.maja nismo zabeležili minimalne temperature nižje od +12°C.

Zanimivo, v Kosezah pa pred slabim tednom dni - 16. julija izmerjena Tmin= 10,8 °C

Koprenasta oblačnost, sparina
Trenutna T= Tmax = 28,6 °C
Tmin= 18,9 °C

Smučar

Citat od: ŠTROMAR dne 22. Julij 2016, 12:29:40
Zanimivo, v Kosezah pa pred slabim tednom dni - 16. julija izmerjena Tmin= 10,8 °C

Koprenasta oblačnost, sparina
Trenutna T= Tmax = 28,6 °C
Tmin= 18,9 °C
Koseze so nekaj povsem drugega kot LJ Center ali Bežigrad. Redno spremljam te meritve in v Kosezah je poleti Tmin ponavadi 2K manjši, hkrati pa je rosišče 2-3K višje. Očitno vpliv zelenih površin in bajerja.

računalnik

Citat od: lesce dne 22. Julij 2016, 11:35:24
1,8 mm.....suša se nadaljuje
Center bleda se je pred 15min za 5min uscalo kot ufuknjeno. Na drugem koncu(mlino) pa niti kaplje

wannabe

sasolaguna

Lepa vijolična packa na radarju južno od KR, nekje blizu letališča Brnik. Kot kaže, bi znalo kaj prinesti tudi v naše glavno mesto...

lesce

Citat od: lesce dne 22. Julij 2016, 11:35:24
1,8 mm.....suša se nadaljuje
enako tudi v kašariji...v lescah nič...in že nabija sonce na polno...še vedno čakam pravo nevihto...