ZEVS Forum

Nevihtni večer v Ljubljanski kotlini 5.7.2016

Začel/a matic19, 06. Julij 2016, 10:29:05

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ŽUPMART

Hm, vidim, da sem sprožil plaz, ker ste vzeli, kot da vam hočem solit pamet in sem general po bitki. Samo hotel sem vam dat dobronamerni nasvet (to sem tudi že v prvem postu napisal!) in predlagat, da drugič od neviht držite malo večjo razdaljo. Ampak sej vem, boli, če se najde kdo, ki tud kaj konstruktivnega pove, namesto da bi ploskal. :clap: No, sej se bom drugič ugriznil v jezik, obljubim, zdej pa pozabite kaj sem rekel in čejsajte naprej tko kot znate.  :icon_wink:
Jst sem pa itak zajebal da me ni blo na celici (ki je seveda imela strukture, sem videl na fotkah od drugih čejserjev, ki jih ni tule gor). Pa to ni blo prvič, da sem zamočil. V bistvu sem že kar precejkrat, zato pa vem, kje sem največkrat, in sem vam hotel prihranit iste napake.  :suspicious: :icon_wink:

matic19

Meni ne rabi noben ploskat, sem vedno za konstruktivno debato. Ti si povedal svoje videnje preko radarja, jaz pa svoje s terena. Do tu vse v redu. Moti me le to napihovanje egota in pokroviteljski odnos, predvsem s strani stormchaserja, češ, strele lahko vsak fotka, prave fotke so le strukture in podobno. Poslika se tisto, kar je v danem trenutku možno. Če te nevihta zezne, greš pač na strele na zadnji strani. Kakšnih res dobrih struktur pri nas pa zadnja leta tako ali tako ni bilo za ujeti, drugače bi jih bilo po forumu in raznih facebookih veliko več slik kot jih je.

Stormchaser

Sry matic sam tale odgovor je pa dobesedno v smislu, ko mački na rep stopiš  zacvili.....lep pozdrav in veliko lepih čejsov in the future

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

gregach

Za mene super fotke!  :clap:  Čeprav tudi jaz dam (majhno) prednost strukturam ...
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

max

Te fotke so zame zelo dobre, manjka pa res dnevnih fotografij, tako da povsem zastopim tudi Nejca(župmart)-ki gleda iz svoje perpektive, saj izhaja iz fotografskih vod  8). Za lovljenje dnevnih dogajanj je potreben čas, avto, denar za bencin, pa pravo situacijo in mrcino da ti pade v objektiv  :icon_mrgreen: Men se ne da več, mlajši ste bolj zagnani  :icon_wink: