ZEVS Forum

VP Dolenja vas pri Ribnici (493 m.n.v.)

Začel/a jan92, 24. November 2013, 21:27:04

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

jan92

IceMan hvala za pomoč. Zadeva deluje  :bouncy:

Za prenos podatkov uporabljam svoj  računalnik, da bo v svojem prostoru in me tako nebo oviral pri delu. Šele zdaj vidim, da bi bila ena velika štala, če bi uporabljam samo enega za vse.  :icon_exclaim:

jan92

Da se malo javim po dolgem času.  ;D
S postajo use vredu že od meseca januarja. Malo me moti, ker je predvsem spomladi občasno izgubljal signal zunanji senzor, ter konzola, ki jo imam v hiši. Ta sta oddaljena le cca 60m, prodajalec pa zagotavlja 100m.  :shrug:
Danes sem se odločil, da malo očistim senzor za dež. Ni bilo kritično, vendar v pol leta se pa je nekaj nabralo:

Sicer imam namen pred zimo uredit še par zadev, kot je ogrevanje dežemera. Odločam se, da bi nabavil grelno folijo, vendar me malo skrbi, ker naj bi se ta ogrela do 50°C. Če nebo šlo drugače, bom obnovil znanje iz šolskih let, ter z vezavo uporov temperaturo znižal na vsaj 10°C. Senzor za dež, ter senzor v hišici sta si dokaj blizu, zato nebi rad da bi ogrevanje vplivalo na temperaturo.  :icon_question:

Imam pa nekaj težav s prenosom podatkov na internet. Sam HeawyWeather mi deluje odlično, ko pa zaženem še Wswin, se mi podatki prenesejo nanj, nato še ene 2x samodejno, potem pa se zadeva ustavi. Zato bi na tem področju rabil enega mastra, da mi priskoči na pomoč, da se zadeva uredi, ter podatke pravim vsaj na Wunderground.  :beerchug: