ZEVS Forum

Vremenska postaja Orešje pri Ptuju

Začel/a mat89, 19. Junij 2010, 10:14:19

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

mat89

Po dolgem času je na moji spletni strani dosegljiva kamera.
http://ptuj.zevs.si

max

Je možno postaviti tako da se vidi še kaj drugega, ne samo "v nebo" ?  :icon_question:

mat89

Sem že popravil :icon_wink:,sem včeraj zvečer naštelaval tako da nisem videl kam snema.Sicer pa bom danes kamero obrnil še malo v levo in dol,ker smo pred kratkim dobili ulično razvetljavo,tako da bo tudi ponoči malce se vidlo.

max

Samo nagnit v levo, dol ni več potrebno :icon_wink:

mat89

mat89

Danes mineva točno 4 leta obratovanja vremenske postaje Davis :beerchug: :icon_wink: Do zdaj ni bilo nobene težave s postajo,ki je res zakon :praise: :praise:

roky

mat89

Včeraj je bil na VP Orešje izmerjen najnižji tlak. Ob 12:05 se je ustavil pri 976,1 hpa.

mat89

Danes na VP Orešje izmerjen najvišji zračni tlak in sicer 1043,1 hpa ob 11:18(prejšnji rekord 1041,1hpa)

mat89

Danes sem dobil protidežno zaščito Walimex RC 705 za fotoaparat. Pri nevihtah bi bila lahko koristno ,dokler se ornk ne ulije. Ponavadi je bilo moteče ,ko sem slikal strele ali strukture neviht ,ko je kar nekaj časa kapljalo,sicer za fotoaparat naj nebi to predstavljalo težav ,ampak boljše preventiva. Nasploh pa zaščita služi pred vsemi zunanjimi vplivi ,prah še posebej slikanje na morju ,ko je v zraku sol itd. Je pa dovolj prostora za dodatno bliskavico.
Bomo vidli kako se bo obnesla zadeva.

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

roky

mat89

Danes mineva točno 5 leto od postavitve vremenske postaje Davis Vantage pro 2. Zaenkrat ni bilo nobenih težav z postajo ,še en dokaz da so postaje res kvalitetne. :beerchug:

mat89

Danes zabeležena najvišja temperatura v novembru od začetka meritev. In sicer se je ob 15:02 ogrelo do izjemnih 25,2 stopinj C.

mat89

Priprave na nevihtno sezono ;D. Danes dobil novo profi stojalo,v kratkem še sledi nov objektiv. :icon_wink: