ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

paradolf

Krvavec je za S-SV veter nekako bolj v zavetju celotnega kamniško savinjskega masiva. Lep dokaz je tole danes ko tam praktično ni vetra.
No za jutri je napovedan še nekoliko večja jakost in sem skoraj prepričan da bo zgoraj precej pihalo. Zraven pa še nizke temp. ki bodo na smučišču lahko tudi pod -10°C.

Svetujem da pred morebitnim odhodom zjutraj počekiraš TTX ali ARSO stran o hitrosti vetra + seveda stran Krvavca o morebitnem neobratovanju.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Podle

hvala za odgovore. Letos res nimam sreče z vremenom: ko nimam časa je lepo vreme, ko ga imam je "grdo"  :icon_exclaim: .

indijanc

OK rabm eno ne preveč natančno napoved za Dunaj za v soboto in nedeljo?

Hvala za odgovore že v naprej

paradolf

Citat od: Podle dne 13. December 2007, 22:57:37
hvala za odgovore. Letos res nimam sreče z vremenom: ko nimam časa je lepo vreme, ko ga imam je "grdo"  :icon_exclaim: .
Veter se je prebudil to jutro. Krvavec po podatkih ARSO sunki SZ vetra tudi do 18m/s pri -8°C. Če sem prav zračunal bi moral biti občutek mraza tam okoli -20°C :icon_eek:
Danes bo bolj za extremiste...če bo sploh kaj delalo  :icon_exclaim:
Davis Vantage PRO2

paradolf

Citat od: indijanc dne 14. December 2007, 00:02:03
OK rabm eno ne preveč natančno napoved za Dunaj za v soboto in nedeljo?

Hvala za odgovore že v naprej

Na Dunaju bo tudi kar zimsko. Se pravi v prvi vrsti mrzlo. Temp. čez dan tudi pod 0°C lahko, vetrovno vsekakor in pa možno občasno  rahlo sneženje predvsem v soboto popoldan kot trenutno kaže.
Če boš šel sporoči kako so se kaj vetrne elektrarne pred Dunajom vrtele  :icon_smile:
Davis Vantage PRO2

zimazakon

Citat od: Podle dne 13. December 2007, 22:57:37

Šnopčka s seboj, pa kar direkt v kočo :shrug:
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

Podle

Krvavc trenutno še dela. Jaz pa doma na toplem... Se bo pa treba počas navajt na taprav mraz, čez en mesec gremo v Tignes in zna bit tam prijetno mrzlo. Grem kar trenirat v zmrzovalno skrinjo  :icon_lol:

indijanc

Hvala Paradolf za napoved...Šel pa je na Dunaj moj brat in pravi, da je prav tako vreme, kot si ga napovedal ti...
Za vetrne elektrarne ga bom pa uprašal, če ni spal na avtobusu... :icon_biggrin:

Pihe

No ja, napoved ti je dal Paradolf.Pa vseeno hvala, saj paše prav tako. :icon_wink: :icon_haha:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Cumulonimbus

Citat od: paradolf dne 14. December 2007, 07:04:34

Če boš šel sporoči kako so se kaj vetrne elektrarne pred Dunajom vrtele  :icon_smile:

paradolf so kar nabirale kilometre lahko to jaz potrdim, so se kar konkretno obračale :icon_wink:

lp
Član ZEVS :)

indijanc

Popravljeno...Jutranja zaspanost :icon_smile:

indijanc

Paradolf, baje so se vetrne elektrarne vrtele kot nore...In pa tudi na Dunaju je precej pihalo, sva šele danes malo padla v pogovor...Tu in tam je tudi rahlo snežilo, vendar nič konkretnega...Slik pa žal ni, ker je crknil že nekaj časa nazaj fotoaparat :icon_exclaim:

Cumulonimbus

Citat od: indijanc dne 17. December 2007, 10:43:03
Paradolf, baje so se vetrne elektrarne vrtele kot nore...In pa tudi na Dunaju je precej pihalo, sva šele danes malo padla v pogovor...Tu in tam je tudi rahlo snežilo, vendar nič konkretnega...Slik pa žal ni, ker je crknil že nekaj časa nazaj fotoaparat :icon_exclaim:

evo tako je izgledalo na dunaju cel tisti vikend :icon_wink:

še moja malenkost tukaj, jaz sem tisti z črno kapo ter črno bundo, nekateri pravijo da se mi vidi da sem "vremenko" saj sem imel na sebi največ snega :clap: :drool:

lp
Član ZEVS :)

ŽUPMART

Kako pa kaj za Bove od sobote do 2. pravite? Gfs pravite, da bluzi, ECMWF pa ima samo pritisk in nekaj malenkosti, iz tega si pa še ne znam ravno najbolje napovedat. :icon_biggrin: :icon_question:
Druga stvar je, da bi prosil okvirno napoved za vikend relacija Ljubljana Stuttgart, v soboto gre oče tja, v nedeljo nazaj. :icon_smile:

PS: Res ne vem, zakaj je dobro, da se za vsako napoved odpre nova tema...sam imamo zanjo tole, pa naj vsi sprašujejo semle. :icon_confused: :icon_rolleyes: :shrug:

robi14

prosim za napoved 30.12. (nedelja) za Roglo, oz. Pohorje...

hvala