ZEVS Forum

Zimska idila ob sončnem vzhodu v Prigorici pri Ribnici, 480 n.m.v, 9.12.2012

Začel/a ribncan, 09. December 2012, 11:04:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

ribncan

Dan po zelo obilnem sneženju v naših krajih sem se že navsezgodaj odpravil na sprehod, da ujamem sončni vzhod in naredim nekaj fotk. Naredil sem jih okoli 270 in vse so bile prečudovite, zato sem se kar težko odločil, katere naj objavim in sem jih namenoma objavil nekoliko več. Temperatura se je gibala blizu -20 stopinj C, snega pa je bilo okoli 70 cm. Sedaj se bom pa še težje odločil, katere naj dam med fotke mesece. Lahko mi pomagate.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

Neurje

Hmmmm kaj bi dal za take snežne lepote tudi po naših krajih .....čudovito............

simo88

Kapo dol pred tako zimsko idilo in seveda odličnimi fotografijami  :praise:

maestro

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

paradolf

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

wannabe

Jovi

Lepa idila ki jo jaz zeloo pogrešam na gorenjskem  :smash:  :buttrock: Bravo za fotke
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Aquatic

Davis Vantage Pro2

gregach

Zelo lepe fotke, super idila!  :drool: :drool: Kako se ti je dalo vstati tako zgodaj in kako si uspel slikati pri takšnih temeraturah, jaz imam že pri -5 °C povsem trde prste.
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

ribncan

Citat od: gregach dne 09. December 2012, 14:37:21
Zelo lepe fotke, super idila!  :drool: :drool: Kako se ti je dalo vstati tako zgodaj in kako si uspel slikati pri takšnih temeraturah, jaz imam že pri -5 °C povsem trde prste.

Saj sem jih imel tudi jaz. Res je bilo strupeno mraz. Sem si že včeraj zadal cilj, da ne smem prespati te priložnosti. Jutro po padavinah, pa naj si bo po dežju ali snegu, je najlepše, ker je ozračje še zelo čisto. V zameno za trde prste in močno zmrzovanje sem pa dobil te čudovite fotke. Upam, da sem vam uspel pričarati zimsko idilo v naših koncih.

snowflake

res prelepo :praise: saj veste, da smo gorenjci znani po "fovšiji", ampak tokrat mislim, da je opravičena... :icon_smile:
Snow4All!

Mraz

beowulf

kripelj

šetor