ZEVS Forum

Nazivi sodelujočih na forumu

Začel/a umetnik, 25. Oktober 2007, 14:54:37

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

umetnik

Oj,
eno čisto neobvezno vprašanje. Po kakšnih merilih se sodelujoči na forumu razvrščajo med člane, poznavalce, mojstre itd.? No je, saj ne da bi se imel za nekega strokovnjaka ... Zgolj informativno.

_Roba_

ŽUPMART

Citat od: _Roba_ dne 25. Oktober 2007, 15:26:13
Po stevilu postov na forumu

Večinoma. Npr. Član ZEVS dobi, ko se včlani v društvo ZEVS. ZEVS napovedovalec je, če na krtini piše vremensko napoved itd.
Te osnovni, kot so začetnik, mojster, poznavalec, pa so po št. postov. :icon_wink:

grizli

Ja to je kakor kateri. Jaz sem član ZEVS-a, pa nimam napisano član ZEVS-a :icon_question:

lpP
grizli ma vas rad

urša

grizli

:icon_haha: :icon_haha: :icon_haha: Jaz pa sem ravno opazil, da mi piše in sem hotel izbrisati post.

No ja, hvala

lpP
grizli ma vas rad

sorban

Hude nevihte ne trajajo dolgo!
http://lendavske-gorice.zevs.si/

urša

Sem že pisal našemu predsedniku za ažuren spisek članstva.Če bova iz imen razbrala tudi forumska imena boste že vsi jutri imeli popravljene nazive :icon_redface: :shrug:

ŠTROMAR

Me zanima kdaj bo končno vzpostavljen red na forumu glede vpisa podatkov v osebnem profilu. Še vedno je nekaj članov, ki trmasto vztrajajo in nočejo vpisati svojih podatkov. Predlagam, da se jim postavi nek skrajni rok, nato pa se jim začasno onemogoči dostop. Ker drugače tisti, ki se držimo pravil nekako izpademo ene velike b....e. Pa brez zamere!

polo

Citat od: ŠTROMAR dne 06. December 2007, 23:21:45
Me zanima kdaj bo končno vzpostavljen red na forumu glede vpisa podatkov v osebnem profilu. Še vedno je nekaj članov, ki trmasto vztrajajo in nočejo vpisati svojih podatkov. Predlagam, da se jim postavi nek skrajni rok, nato pa se jim začasno onemogoči dostop. Ker drugače tisti, ki se držimo pravil nekako izpademo ene velike b....e. Pa brez zamere!
Se strinjam s teboj ŠTROMAR.
Mene pa še nekaj zanima,kako lahko "gost" pregleduje ta forum,če je obvezna registracija :icon_question:

matejček

Citat od: polo dne 06. December 2007, 23:26:39
Se strinjam s teboj ŠTROMAR.
Mene pa še nekaj zanima,kako lahko "gost" pregleduje ta forum,če je obvezna registracija :icon_question:

tud meni to ni jasno.... :icon_question:

urša

"gost" v pregledu trenutno prisotnih je googlebot,ki pridno pregleduje forum in po njegovi zaslugi je ZEVS v Googlu že na prvem mestu.
S prvim se pa popolnoma strinjam in iščem rešitev :icon_sad: