ZEVS Forum

Vremenska postaja-Bovec

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 12:02:15

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Pihe

Včeraj ob neurju dosežen malodane neverjeten rainrate: 523,6 mm/h
Zadeva za anale skoraj...v kolikor ni kaj tehnika zatajila.Kar pa dvomim, saj takega pljuska v svojem življenju resnično še nisem videl.Da o toči, ki je bila ponekod na nanosih debeline skoraj en meter, ne govorim.Še po 24-urah od dogodka...in kar toplem sončnem dnevu....sem prej še vedno kidal v vrtu 10 cm točno odejo.Se pozna,da v pretekli zimi nisem imel niti enkrat lopate za sneg v rokah pa je bilo treba to sbalansirat,hehe.
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

Vreme

Vau res neverjetno. Kar je bilo videti na TV je bilo tudi neverjetno. Upam, da čimprej urediš šalčke na vetrnici in nikoli več ne doživiš takšnega neurja.

mat89

To pa je bil naliv,upam da čim prej popraviš oz zamenjaš šalčke. Kako pa je dežemer odnesel Darjo?

Pihe

Citat od: mat89 dne 12. Julij 2012, 20:57:19
To pa je bil naliv,upam da čim prej popraviš oz zamenjaš šalčke. Kako pa je dežemer odnesel Darjo?

Šalčke bom naročil kmalu,niso drage...saj drugače vetromer ni poškodovan.Dežemer "bombardiranja" ni zaznal in je vse ok z njim.;-)
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

mat89

Hvala bogu da je dežemer ostal cel :beerchug:

Edit:LLuka sem samo vprašal ,kako je z postajo,ker je bilo govora okoli šalčk na vetromeru.Jasno kot beli dan pa je da je na prvem mestu osebna varnost ter premoženje  :icon_arrow:

Lluka

mislim da ob takšenem vremenu, ki ga imel Bovec.... niti ne pomisliš na dežemer, vetromer... to je, bi reku, še najmanjša škoda od razlike , ki je nastala na objektih,pridelkih, infrastrukturi.
Se mi zdi tako, kot bi bil vesel, da si rešil računalnik, ob tem, ko ti je hiša do tal pogorela.

Oblak69

VP Bovec že od 18.07.2012 ni aktivna. Darjo, je to kaj zaradi posledic tistega neurja?

joze

Oblak69

joze