ZEVS Forum

SODELOVANJE S POP TV IN KANALOM A

Začel/a TWISTER, 22. Maj 2007, 19:13:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

TWISTER

fantje hvala za podporo, jutri gre ZEVS v zgodovino tako ali drugače :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

gradiščan, hčerkam pa lahko rečeš da se bom posebej za njiju na poseben način počesal :icon_wink:

zdaj grem pa še malo vremensko snov ponovit :icon_question: :icon_biggrin:

piskec

Mislim, da lahko Twisterju čist zaupamo!

Šli bomo v zgodovino, tako ali drugače...  :icon_haha:

Saj veš Twister, obstaja reklama in samo reklama. Slabe reklame ni.  :icon_wink:

Duzek, a ti Travna morda poznaš? Ker morda, res morda, nam bo pa kaj ratalo, da bo tam naša napoved... Dogovori že potekajo, a je še preuranjeno o tem govoriti...  :icon_eek:

indijanc

kaj porečti...bravo!!!
žal me jutri tak čas ne bo doma in res bi bil vesel posnetka...saj mogoče bo objavlen na spletu... :icon_wink:

good luck twister... :clap:

ŽUPMART

Zanimivo in presnetljivo, da se zanimajo za nas, amaterje.  :icon_eek: :icon_haha:
Pa dobro jih jih naplozej. :icon_wink: :icon_haha:

Pa na youtube s posnetom pa razposlat ga.  :icon_wink:

TWISTER

Citat od: ŽUPMART dne 22. Maj 2007, 23:07:45

a niso tam ponavadi smešnice :icon_exclaim: hvala prjatu :icon_lol:

ne skrbite imam že par lepih stavkov v glavi(zimskih seveda :icon_biggrin:) in mislim da ne glede na vprašanje jih lahko nekak notri porinem :icon_biggrin:
s Piskecom sem pa itak zmenjen da vsakič ko zakašljam rečem ZEVS, samo še prehladim se do jutri in reklama ne uide :icon_haha:

ŠTROMAR

Sosed drži se in dobro opravi jutri. Bomo buljili v ekrane kot norci! :icon_wink:

ŽUPMART

Citat od: TWISTER dne 22. Maj 2007, 23:12:57
Citat od: ŽUPMART dne 22. Maj 2007, 23:07:45

a niso tam ponavadi smešnice :icon_exclaim: hvala prjatu :icon_lol:

Ammmmm...eeee...sem mislil za razposlat znancem za malo dodatne reklame...  :icon_confused: :icon_haha: :suspicious: :icon_mrgreen:

maestro

Upal sm, da bomo nekega dne prišli nekako med medije, ampak takole hitro si pa res nism mislil!  :clap: :clap:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Spc

Citat od: uti dne 22. Maj 2007, 20:54:42
Stvar posname vredu, edini problem je ker mi za 5sekund najvišje kvalitete naredi 10mega velik video...sam to se itak mora verjetno dati kaj stisnt še..dost stisnt..prvič to delam  :icon_confused:
Eh to še ni dosti.
Meni zasede DV format 3.8MB/s. torej 20MB na 5 sekund.

:icon_haha:

fredek

piskec

Twister, kar dobro kašljaj...  :icon_haha:

Le ne pozabi omeniti, da smo LJUBITELJI!

Ne pozabimo fantje, da je ta svet krut. V primeru, da pridemo na TV, je skoraj popolnoma jasno, da se bodo na nas zgrnile kritike in deklasifikacije. Podtikanja, obrekovanja in vse, kar paše zraven pridejo v naslednji rundi. Odvisno od tega, kako in koliko se bodo "profesionalci" počutili ogrožene.

Napovedovanje vremena je v tem svetu pač posel, tako kot karkoli drugega. Če nekdo dela to zastonj, težko opravičiš vse milijone, ki jih poženeš. Zato moraš ustvariti razliko med "profesionalnim" in "amaterskim". Kako take težave rešujemo v Sloveniji pa mislim, da je vsem jasno. S sodelovanjem sigurno ne, ker tega preprosto ne zmoremo...

Na vse to moramo biti pripravljeni, kar ni nič hudega, le da se zavedamo. Začetki so težki, ljudje pa izberejo pač tistega, ki jim je bolj všeč in od katerega imajo več koristi. Na tem gradimo in tja nekam gremo. Kljub vsem polenom pod nogami.

Mislim, da nismo Skupnost, ki bi rada prevzela ves ARSO nase, pravzaprav jim tudi dela ne odžiramo, vendar je vprašanje ali se bodo tega zavedeli. Jaz vsekakor verjamem, da bomo enkrat, ko nam bodo zaupali in ko se bomo uveljavili in nas bodo sprejeli kot polnopravnega člana medse, prav fino sodelovali. Ampak do tam je še polno grbin, vzponov in padcev.

Le pot moramo imeti začrtano pa bo!

Jah kaj, Twister, drži se, ne?!  :icon_haha: Saj ti čisto zaupamo! :clap:

Spc

Citat od: fredek dne 23. Maj 2007, 10:13:11
Kaj ti ne moreš tega posnet?
Jaz ?
Seveda bom posnel.
Zanima me samo približno ob kolkih bo to ?..

fredek

Citat od: piskec dne 23. Maj 2007, 11:11:09
Twister, kar dobro kašljaj...  :icon_haha:

Le ne pozabi omeniti, da smo LJUBITELJI!

Ne pozabimo fantje, da je ta svet krut. V prim..........

Zato bi morali v ZEVS tudi uradmo stališče do ASRO-ta, ki ne more in ne sme biti odklonilno. In nekaterih postov nekaterih sodelujočih na forumu bi lahko kdo razbral tako stališče. Kot društvo in kot ljubitelji se moramo zavedat, da mi brez njih ne moremo, oni pa brez nas lahko (ne mislim samo na slovensko državno službo), saj si mi ne bi prav nič pomogli brez kart in simulacij, ki jih pripravljajo. NOben ne more rečt, da mečeo denar skozi okno in da mi nimamo od tega koristi.

Ker nisem politik, niti advokat, sem spet povedal po domače, lahko pa kdo to zavije v celofan.

Sedaj pa se mi že spet mudi v službo.

TWISTER

fantje danes ne bo nič, se je Barbara zadržala na nekem predavanju, vas obvestim ko se dogovorim z njo za drug termin :shrug:

to sem jaz že zdavnaj rekel par ljudem da nimajo čez ARSO kaj za govorit, v končni fazi berejo karte tako kot mi in sami veste kolikokrat se modeli razlikujejo in za enega se je potrebno odločit :icon_wink:

Duzek

Citat od: piskec dne 22. Maj 2007, 22:56:01
Mislim, da lahko Twisterju čist zaupamo!

Šli bomo v zgodovino, tako ali drugače...  :icon_haha:

Saj veš Twister, obstaja reklama in samo reklama. Slabe reklame ni.  :icon_wink:

Duzek, a ti Travna morda poznaš? Ker morda, res morda, nam bo pa kaj ratalo, da bo tam naša napoved... Dogovori že potekajo, a je še preuranjeno o tem govoriti...  :icon_eek:

Ja ja,ga kar dobro poznam, lih učeri sm ga srečov. Tako da bi se lahko kaj pogovorili ja :icon_wink: :icon_wink: Naša napoved na kanalu a bi bila zmaga :icon_biggrin:
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si