ZEVS Forum

Trenutno vreme [16.11.- -30.11.2007]

Začel/a ablak, 16. November 2007, 00:12:36

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Serpentinšek

Tule malce nad tabo pa 0.3°c,  Tmin. pa le -3,8°c  :icon_arrow: Se pozna, da sem par metrov nad dolino in ob gozdovih.

Da vidimo, če bo jutri kaj snega iz te oblačnosti,
lahko noč  :icon_smile:
LP iz pad. postaje Domžale :)
Naš kotiček v Bočni: https://i.postimg.cc/43ZXNMgc/Bocna-mix.jpg

Pihe

Zdaj pa ne bi rad bil na prostem v Otlici nad Ajdovščino! -5,0 in burja s 25 m/s! Windchill za znoret!Brrrrrrr.
Tu pri meni pa burja skrbi za kontra efekt:Prijetno "toplo" s +4,7 in sunki tja do 30 km/h. Me pa zanima kaka bo jutri razlika med Oregonko in Davisko, ko ju bom "soočil". :icon_question:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

markokorosec.net

Citat od: Pihe dne 16. November 2007, 23:58:41Zdaj pa ne bi rad bil na prostem v Otlici nad Ajdovščino! -5,0 in burja s 25 m/s! Windchill za znoret!Brrrrrrr.
Ker je žal petek, se mi res ne da niti premaknit več...drgač sem nameraval it mal na burjo oz. windchill party :icon_mrgreen: ...tale Otlica mi je dala vedet, da zna bit še kako pestro na Vremščici, verjetno še kako stopinjo ali dve manj in 20% več burje. Že dolgo nism okusil pravega windchill-a...

Tudi tule ni šwoh, pa čeprav je današnja burja razočarala...morala bi biti bolj vzhodne smeri, pa jo preveč severno vleče in tule ni hudega, vsaj za zdaj...tam okol 70km/h so sunki, temp. je pa okoli 0°C. Je pa dokaj dobr windchill, tam blizu -15 smo...dobro peče v lička :icon_haha: :clap: V parku Škocjanske jame sunki do 26m/s, iz Trsta pa podatek 112km/h :buttrock: Nebo kristalno jasno, vzhodno od Dinaridov pa je že nabilo oblačnost.

Mamut

Vreme v Nevljah

delno jasno :icon_biggrin:

temp. +1,2 C

1019,1 hPa

64 % vlage

veter SV 34,9 km/h

windchilli  -11,7C  ja kar dober občutek takole da te pika okoli ušes in v nos. :icon_haha: :icon_wink:

maestro

Oblačno jutro in +2.9C, vlaga 54%, pritisk 1015hpa. Tmin to noč včeraj zvečer -2C,preko noči temp rasla, pa spet mal padla...
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

damjan

Preddvor-Bašelj

TRENUTNO:
Oblačno rahlo naletava sneg
Vlaga: 65%
Temperatura: -0.6°C
Padavine: 00mm

Danes: T min = -1°C         
Danes: T max =         
Ecowitt HP2560
http://www.vp-baselj.eu/

grizli

Podatki za Kočevje

-oblačno in rahlo sneži
-temperatura -0.7°C
-tlak 1018 hPa
-relativna vlažnost 65%
-padavine 0 mm trenutno
-veter 9.4 km/h; SV - 29°

lpP
grizli ma vas rad

grizli

Da boste videli kako izgleda snegec (za ljubitelje snega, ki ga še nimajo :icon_haha:)

lpP
grizli ma vas rad

Ledeni

Pred pol ure je začelo snežiti na Gorjancih, sedaj prve snežinke že tukaj. Naj živi balkanc! :clap: :clap:

Temperatura +1,3°C, vlažnost 75%, SV veter do 17 km/h.

ablak

Ob 09.00 h

Oblačno, sneži. Vetrovno, v sunkih kar močan severovzhodni veter.

Temp. -3°C
Zr.vl. 89%

Lp

blazek

Pri nas je pričel rahlo naletavat sneg. Pod Gorjanci pa že kar dobro sneži. Temperatura 1,7°C.

Davor

Vreme v Škofji vasi pri Celju:

Temperatura: Tmin= 0,2°C
                   Ttrenutno= 1,9°C

Oblačno

Piha V veter.

Lp
Brez oblakov ni ciklona!

eddy

Prinas so zacele poplesavat snezinke pri 1,9 stopinjah

Lp

blazek

Sedaj pa že kar lepo pada sneg. Temperatura je padla na 1°C, piha zmeren JV veter 5m/s.

matootam

Blagor vam, pričakujemo slike!  :clap:
V Ljubljani pa samo malo vetrovno in oblačno, se bojim da bo padavinski pas omejen samo na J, JV in V Slovenije  :shrug: