ZEVS Forum

Supercelične nevihte 14.7.2011

Začel/a krispy123, 15. Julij 2011, 12:36:41

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

krispy123

Dan je obetal dosti več dogajanja kot ga je bilo, vendar sem vseeno zadovoljen z mojimi slikami .
supercelica nas je prešla po 18.30 zvečer, nosila je tudi točo velikost 2-3cm.

Morda viden funel:

Vidna je bila tudi nizka oblačna baza, mislim da je bil shelf cloud.
Torej ta nevihta je začela nastajati malo po 18.00 uri , in v vstopu v ravninski del Slovenije se je močno okrepila..

Nevihto sem spremljal v okolici Maribora(Pobrežje) saj se je oče bal da bo resno stolklo avto.Razlog zaradi nekoliko slabših slik je slabi pogled nad okolico .

Nato se je nebo od zahoda nekoliko razjasnilo, in pojavile so se razelektritve .Poskušal sem dobiti v objektiv tudi nekaj strel,in dve čisti sta mi le uspeli.

Slikomat pa že spet ne dela ::)
Lp :smash:

max

Pa to ni več res... :icon_mad:

A me imate za norca al kaj?  Me ima zdajle da bi pobrisal čisto vse :icon_banned:

Najprej napišeš da bi imeli posebno temo za včerajšnji dan, sedaj pa ti kot pobudnik, delaš svojo temo :banghead:

Ma....zgonte se vsi nekam........

paradolf

Citat od: krispy123 dne 15. Julij 2011, 12:36:41
Dan je obetal dosti več dogajanja kot ga je bilo

V bistvu je postregel s tem, kar je bilo za pričakovati in večinoma kar po napovedih. V vašem koncu je mrgolelo SC in eno od teh si lepo ujel. :icon_wink:
Drugič pa le korajžno malo bolj na plano, le paziti je treba da si vedno na pravem delu celice da ne nabašeš na točo. Uporabljaš zaklone za avto kot so počivališča na AC , bencinske črpalke če vidiš da se ti ne bo zneslo umaknit stran od nje.

Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŠTROMAR

Vse lepo in prav, ampak član foruma krispy123 je včeraj zaradi preglednosti odprl konkretno temo - http://forum.zevs.si/index.php/topic,3799.0.html.
Zakaj za vraga potem odpirate še nove teme in povzročate sive lase moderatorju, ki edini še poskuša delati red?

Mraz

wisky

VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320