ZEVS Forum

VP Šentjošt nad Horjulom 642m

Začel/a Oblak69, 26. November 2009, 21:53:14

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 3 Gosti gledajo to temo.

Aquatic

Jaz do slike ne morem dostopat!
Davis Vantage Pro2

fprelog

Citat od: Aquatic dne 14. Julij 2011, 15:02:45
Jaz do slike ne morem dostopat!

jaz pa lahko ... vse lepo zeleno ... upajmo da tako tudi ostane po današnjih nevihtah.

JaniS

Oblak69

Mogoče vas je trenutno hkrati gledalo več kot 10, pa zato nekomu ni odprlo strani, saj imam v nastavitvah le 10 hkratnih opazovalcev (Maximum number of simultaneous viewers limited to: 10)

ŠTROMAR

Oblak69

Evo, po dobrem letu in pol delovanje Axis kamere je danes po močnem udaru strele :icon_kavabanga: v bližini okoli 12:30ure prekinjena LAN omrežna povezava iz kamere, zato je dostop onemogočen :banghead:. Upam da ni kaj hujšega, sicer pa je kamera še leto in pol v garanciji

joze

Oblak69

Ja, na žalost gre na servis, je ostala "gluha" tudi, ko je priključim na električno omrežje. In tudi drugače je današnja nevihta povzročila kar nekaj škode tudi še nekaterim po vasi, saj je šlo kar nekaj računalnikov in nekatere ostale elektronike. Meni je vsaj pri obeh PC bilo prizanešeno. Ni čudno, kajti usekal je res zlo močno.

joze

Oblak69

Kupil sem jo pri sosedu, ki ima računalniško "firmo", ta pa jo bo jutri odnesel v Ljubljano, kjer je servis tudi za te kamere. Zanimivo, da je prednapetostna zaščita ostala cela in lahko da jo je statična napetost skurila  :shrug:.
Sem pa ravno pri njemu zvedel ,da je treščilo v njegovo sosedo-hišo namreč (200m V od kamere). Sreča, da so takoj opazili dim v strehi in hitro pogasili ogenj, tako da ni bilo kaj hujega.

Oblak69

Pred kratkim sem kupil najnovejšo različico wswina V2.96.7. Prej sem imel omejeno različico wswina, zato tudi niso bile omogočene vse funkcije in mi nevedoč povzročalo preglavice - da gre za omejeno različico, gre zasluga @max, sam tega verjetno še nekaj časa nebi ugotovil.
Večinoma nastavitev mi je uspelo sedaj dodelat, nekaj neznak je pa še vedno ostalo. Če mi bo kaj nejasnega ostalo, pa upam na vašo pomoč, v kar pa ne dvomim.

Lp

Oblak69

Danes 25.08.2011 ob 14:20 je bila na VP Šentjošt nad Horjulom izmerjena maksimalna temperatura 32,3 °C, kar je doslej najvišja izmerjena maksimalna temperatura od začetka merjenja 1.decembra 2009.

Prejšni rekord je iz lanskega leta, natančneje 14.07.2010  32,2 °C

26.08.2011 nov temperaturni rekord na VP Šentjošt:   32,6 °C  ob 14:33

madcook

Lepo ti tole beležiš, res je vroče kt strela  :clap:

Oblak69

Pravkar sem zvedel veselo novico iz servisa, da so mi upoštevali garancijo. Očitno je šlo za večjo okvaro, saj dobim danes povsem novo kamero AXIS 215 PTZ :buttrock:
Tako upam, da mi jo bo uspelo še ta teden postaviti na svoje mesto.

ŠTROMAR

Odlično Robi, včasih je treba imeti tudi malo sreče.  :icon_wink: