ZEVS Forum

V pričakovanju poletja

Začel/a Capillatus, 20. December 2008, 23:27:52

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

MaRkUš

gregach

"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

sašon

Grdo tole....

Si ne upam predstavljat kaj tole naredi na bajti, avtu...

Link je mal napačen. Spodaj je pravi.

Lp, Sašon

http://www.rtl.hr/foto-najveca-tuca-ikad-zabiljezena-clanak-20599

Capillatus

V pričakovanju nevihtne sezone 2011...

Vsega bo dovolj  :icon_mrgreen:

Domček

Citat od: Capillatus dne 19. Februar 2011, 13:58:57
V pričakovanju nevihtne sezone 2011...

Vsega bo dovolj  :icon_mrgreen:

Komaj čakam!!! :buttrock:  :bouncy:

mat89

Tudi jaz komaj čakam na poletne nevihte,seveda da s čim manj škode :clap: :buttrock:

Capillatus

Ja. Ta stvar je taka: Nihče si ne želi škode, toda to nima nobenega vpliva. Vse je odvisno od pogojev in tudi nekaj sreče.

Vsaka nevihta lahko povzroči škodo. Tako da jaz se sploh ne obremenjujem več s tem, da si želim čim manj škode. Nikomur je ne privoščim. Vreme pač gre svojo pot.  :icon_smile:

Pa da se ne bo spet začela debata, kot se je že enkrat, da tisti ki smo ˝nevihtoljubci˝, želimo tudi škodo...  :icon_rolleyes:  :icon_biggrin:

računalnik

Jaz pa komaj čakam malo toplejše vreme, da se znova zalaufa roštilj :icon_mrgreen:

Domček

Citat od: Capillatus dne 20. Februar 2011, 13:25:25
Ja. Ta stvar je taka: Nihče si ne želi škode, toda to nima nobenega vpliva. Vse je odvisno od pogojev in tudi nekaj sreče.

Vsaka nevihta lahko povzroči škodo. Tako da jaz se sploh ne obremenjujem več s tem, da si želim čim manj škode. Nikomur je ne privoščim. Vreme pač gre svojo pot.  :icon_smile:

Pa da se ne bo spet začela debata, kot se je že enkrat, da tisti ki smo ˝nevihtoljubci˝, želimo tudi škodo...  :icon_rolleyes:  :icon_biggrin:

Se strinjam. "Nevihtoljubci" pač v nevihtah ne vidimo samo škode, ampak tudi moč in lepoto narave, proti kateri je človek nemočen. :icon_arrow:

Če smo že ravno pri tem: Hmm ... pri nekaretih športih se ljudje poškodujejo ali celo umrejo, pa jih še vedno radi gledate/gledamo. :icon_question:  :icon_rolleyes:

Capillatus

Citat od: Domček dne 20. Februar 2011, 17:07:04
Se strinjam. "Nevihtoljubci" pač v nevihtah ne vidimo samo škode, ampak tudi moč in lepoto narave, proti kateri je človek nemočen. :icon_arrow:
Škoda je pač stranski pojav. Ljudje se lahko jezijo ali občudujejo nevihto ali karkoli, pa to ne bo prav nič pomagalo, ali zmanjšalo ali zvečalo škodo :)

Citat od: Domček dne 20. Februar 2011, 17:07:04
Če smo že ravno pri tem: Hmm ... pri nekaretih športih se ljudje poškodujejo ali celo umrejo, pa jih še vedno radi gledate/gledamo. :icon_question:  :icon_rolleyes:
Sem prej rekel, da prosim, brez debate v tej smeri :icon_biggrin: To stvar smo že večkrat predelali :)

Še tole: Kraljica radarskih slik. ;D  No, če je letos padel svetovni rekord v smučarskih poletih, pa bo padel tudi rekord te radarske slike  :icon_biggrin:
Zelo lep bow echo :)

alešrozman94

Citat od: Capillatus dne 20. Februar 2011, 17:45:24No, če je letos padel svetovni rekord v smučarskih poletih, pa bo padel tudi rekord te radarske slike  :icon_biggrin:

Upam da ne  ::)

Tako radarsko sliko je res užitek pogledat ampak zunanjo stanje in posledice ob taki radarski sliki pa niso preveč všečne  :icon_exclaim:
VREME BO!

Domček

Tale pa je naredila raztur v Gozdu nad Kamnikom (ni slabo, kaj ne :icon_mrgreen:):

ŽUPMART

Ahhh, a mi nehate prosim lušte delat.  :icon_mrgreen: :drool:

ŠTROMAR

A se vam ne zdi, da ste malo zgodaj začeli debato? Kje je še poletje!

Capillatus

Citat od: ŽUPMART dne 20. Februar 2011, 19:21:54
Ahhh, a mi nehate prosim lušte delat.  :icon_mrgreen: :drool:

:icon_lol: Še malo, še malo  :icon_cool:

Citat od: Domček dne 20. Februar 2011, 18:35:04
Tale pa je naredila raztur v Gozdu nad Kamnikom (ni slabo, kaj ne :icon_mrgreen:):

za naše razmere močna, right mover supercelica :icon_wink:

Citat od: ŠTROMAR dne 20. Februar 2011, 19:24:05
A se vam ne zdi, da ste malo zgodaj začeli debato? Kje je še poletje!

No, zima je ravno pravšnji čas za debate za analizo preteklih sezon, ter debato o prihajajoči. :) Tudi sredi poletja se marsikdo pogovarja o zimi ki prihaja  :icon_wink:
Vremenska debata ne sme biti nikoli vezana na čas  ;)