ZEVS Forum

Prenovljena Arso stran - AP

Začel/a Oblak69, 14. December 2009, 17:50:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

polo

Saj ni tako huda cena, za navadnega uporabnika, "samo" 4100 EUR/leto.   :banghead:

andro

Citat od: .sonček. dne 14. December 2009, 23:15:31
Ja jest mam pogled na Pasji ravan in to bo enkratno, če ne bo VP Rovt.
Jaz imam tudi dobro lokacijo, če bi imel VP, ampak je preveč evrov.

Tole je sicer zelo stara zadeva, ampak mi je ravno prišla pod oko. VP Rovt je šla lani decembra offline in tukaj ne bo spremembe, razen če kdo od vremenskih zanesenjakov kupi mojo bajto ;)

No, ampak saj zato zdaj kar Arso prihaja v bližino, očitno. Očitno je vojska predala prostor v drugo rabo.

BLISKS

A ima Avstrija kakšen brezplačno dostopen radar , tako za vse  recimo, pomojem ne ??
.lp
Sneg je pol zdravja !

wisky

@Blisk,
malo posurfaj, pa boš videl ali dobiš podatke z radarja v Avstriji zastojn ali ne. Nekaj jih je prosto dostopnih, seveda tisti, ki se  ne uporabljajo v komercialne namene. Poskusi, jaz sem dobil tisto, kar sem iskal, več pa ni bilo dostopno in bi moral plačati.
Lp Wisky :smash:
VP Tezno pri Mariboru postaja  PRIMUS SOLAR -IT.
HW, WSWIN, WUHU, WEBCAM Prestigio PWC 320

BLISKS

Nisem vprašal, ker ne bi vedel, take z slabo resolucijo ali teritorialno večjim obsegom že dobiš, ampak samo Avstrije pa res nisem zasledil,  vprašanje se je nanašalo na prejšne poste, kaj nudi ali ne nudi ARSO in koliko kaj stane, za običajne smrtnike imamo  recimo zadosti dosegljivih  podatkov, ok, bi se dalo še kaj dodat, grejo meni na list A5 format te želje.
LP
Anže
Sneg je pol zdravja !

Oblak69

Prenovljena Arso stran - http://www.arso.gov.si/vreme/napovedi%20in%20podatki/  :buttrock:

Padavine in višina snežne odeje

Računska napoved višinskih vrednosti (temperatura in veter na 500 m )

Oblak69

Prenovljena stran: 10 dnevna Arso napoved  :buttrock:

Kot izgleda, pa še ni dokončana

Lluka