ZEVS Forum

Trenutno vreme (16.06. - 30.06.2010)

Začel/a gradiščan, 16. Junij 2010, 07:28:53

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

roky

Zbilje. Pri nas je spet začelo treskati proti severu, ali bo še kaj :shrug:?? Napišem,če bo kaj :icon_wink:! LP!  :wavey:

ŠTROMAR

Gradišče nad Pijavo Gorico ob 21.50:

Trenutna T= 22,1 stopinj C
Grmenje in bliskanje iz Z, S in V smeri.
Vetra ni.
Padavin zaenkrat tudi še ne.

Off: Zbilje zagotovo niso dobile niti slučajno 120 litrov v dvajsetih minutah. Halo!  :banghead:

Oblak69

Nevihta mimo, rahlo dežuje

T= 17,7°C
Tmax= 26,6°C
Tmin= 17,7°C
Vlaga= 88%
Padavin zadnjo uro  7.6mm  RRmax= 80.8mm/h

malamut

Dol pri Hrastniku:

Pred nevihto 2x močno usekalo na suho,

nato pa dež čez 20 minut - zdaj nalivi brez močnega grmenja in brez trdih dodatkov.

roky

Zbilje. Oprostite, padavin danes ni padlo 120 mm, kot sem napisal. Gledal sem narobe. 120 mm je blo total na moji vremenski. Padlo je 20 mm :icon_wink:. Spet je začelo rahlo deževati :icon_wink:. LP!  :wavey:

malicar

Šentvid pri Stični-cestninska postaja Dob, po nevihti, deževalo je 10 min, brez trdih delcev, v daljavi pa se še sliši grmenje.
Pozdravček

ŠTROMAR

Gradišče nad Pijavo Gorico ob 22.10:

Trenutna T= 20,9 stopinj C
Pričelo je prav na rahlo deževati, ampak skoraj bolj rosi.
Zapihal je južni veter 3 km/h.
Nevihta se pomika južno od mene, nekje v smeri Suhe krajine in Kočevskega Roga.

NejcT

Ljubljana Stožice
Po nevihti - ki nas je bolj kot ne oplazila. Spet sem se zapeljal do obvozne in naprej na polje, in sredi polja, med kolovozi je šlo mimo najmanj 30 avtomobilov :icon_exclaim:

Močna nevihta z velikimi razelektritvami v smeri Medvod in kasneje polhograjcev, ter Kamnika.
Nekaj fotk:

(plac ni bogvekaj - se priporočam za kak nasvet za dobre prostorčke glede fotkanja neviht ki gredo severno od Lj...)
Nocoj se bo stemnilo do nižin.

Roger

Po nevihti 18.2'C.Danes v 2 nevihtah padlo 2.2mm dezja,bilo pa je veliko bliskanja in grmenja.

gregach

Danes je prevladovalo jasno vreme, proti večeru se je od SZ zmerno pooblačilo.

TRENUTNO STANJE:
Delno oblačno
T=20.7°C
Tmin=16.4°C ob 05:29
Tmax=28.9°C ob 16:46
Vlga=70%
Točka rosišča=15°C
Tlak=1018.9 hPa
Max sunek vetra danes=28 km/h
"Baba je tako kot oblak: če gre stran bo morda še lep dan."

Astra

V sredo popoldan in zvečer so vročinske nevihte zajele posamezna področja Slovenije. K sreči ni poročil o trdih dodatkih. Se je pa marsikje pojavil kratkotrajen in močan naliv z grmenjem in bliskanjem. Zapihal je nevihtni piš in v nekaj minutah se je ozračje marsikje ohladilo za več kot 5°C. V Komendi je bila prva nevihta okoli 18 ure, druga bolj izdatna pa je zajela Komendo s širšo okolico okoli 20 ure, Vrhniko pa je omenjena nevihtna gmota zajela okoli 22 ure. Smer gibanja nevihtnih celic je bila od severa proti jugu.

Logatec podnevi v žgočem soncu

Nevihta v bližini Vodic, Komende in Brnika okoli 21 ure

Lp.
VP Komenda - http://komenda.zevs.si       |      VP Vrhnika - http://vrhnika.zevs.si

BLISKS

Citat od: Snežak dne 30. Junij 2010, 21:42:43
Kaj nisi ti bil že en mesec nazaj z neko podobno količino tu v trenutnem vremenu?? Mislim da smo ravno s teboj imeli tu neko debato o teh enormnih količinah.Se opravičujem za off

Nerealno poročanje s te postaje že traja zelo zelo  dolgo, če bi jaz znal pogledati v celoten arhiv svojih objav , sem že  cca eno leto nazaj opozarjal na to.
Sneg je pol zdravja !

zimazakon

Tukaj v Trebnjem nas zaliva  že pol ure, tako da nam je nalilo že 20mm dežja brez trdih delcev. Ker še kar lepo zliva, se bo ta vsota še nekoliko zvišala. Prav gotovo pa bodo nekateri hyperaktivni, nad - pametni osebki kot jih že poznamo pod šifro  Ameba IQ Boy  :bouncy: :banghead: :bouncy: ,že zjutraj zarana zalivali vrt, češ suša pustoši po naši deželi, krivi za to pa so... saj vemo kdo;   ,in neglede na to,da se zelenjava na vrtu trenutno ukvarja z rešilnimi jopiči  :icon_exclaim:  :beerchug:

Bo že kako.. 
Davis Vantage Pro2 Plus
www.zimazakon.si

-another-

Pretežno oblačno do oblačno
Trenutno je ura 23:25, vendar je temp. VISOKIH 25.0 °C (pričakujem najnižjo 23°C  :icon_biggrin: )
Tmax: 30.8 °C
Tmin: 20.9 °C

Lp
naj bo letos vsaj 20cm snega! :)

MINIMAX

Lj-Polje
megla, vidljivost <150m
+16°C
MINIMAX
Lj-Polje