ZEVS Forum

Majice ZEVS - naročanje

Začel/a Vreme, 08. April 2010, 21:35:48

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Jovi

Pač ni šlo zaradi šihta ker delam do šestih in ne morem potem na pošto, drugače bi plačal ni problema zato sem pa pred rokom naročil :banghead: :banghead: pa drugič....ah :smash:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

Vreme

Citat od: Jovi dne 21. April 2010, 20:29:27
Pač ni šlo zaradi šihta ker delam do šestih in ne morem potem na pošto, drugače bi plačal ni problema zato sem pa pred rokom naročil :banghead: :banghead: pa drugič....ah :smash:

Jovi žal. Če bi se včeraj javil bi še mogoče lahko kaj uredila, danes je pač na žalost že prepozno   :(

mat89

Kdaj pa lahko pričakujemo majice?

Vreme

Citat od: mat89 dne 22. April 2010, 20:47:54
Kdaj pa lahko pričakujemo majice?

Enkrat po prvomajskih praznikih  :icon_wink:

Vreme

Kot sem obljubil, boste vsi ki ste prijavljeni na srečanje dobili majice na srečanju (Hvala Max  :praise:) in sicer:
mat89
Maestro
Gradiščan
Lluka
Max
oblak69
Duzek
NARTABULŠ
Aquatic
Dejan

Če lahko kdo od prisotnih na srečanju prevzame majice še za koga drugega naj mi prosim to sporoči, v nasprotnem primeru bom začel pošiljati majice po pošti na vaše stroške seveda!!

medovreme

Živjo!

Vreme, tudi jaz sem prijavljen na XI. srečanje ZEVS...

lp, Medovreme
Kaj je na obzorju?

Vreme

Citat od: medovreme dne 03. Maj 2010, 22:39:58
Živjo!

Vreme, tudi jaz sem prijavljen na XI. srečanje ZEVS...

lp, Medovreme

Ops, seveda sem spregledal!!!  ;D

Vreme

Citat od: Vreme dne 03. Maj 2010, 21:25:43
Kot sem obljubil, boste vsi ki ste prijavljeni na srečanje dobili majice na srečanju (Hvala Max  :praise:) in sicer:
mat89
Maestro
Gradiščan
Lluka
Max
oblak69
Duzek
NARTABULŠ
Aquatic
Dejan
Medovreme
krokodil

Če lahko kdo od prisotnih na srečanju prevzame majice še za koga drugega naj mi prosim to sporoči, v nasprotnem primeru bom začel pošiljati majice po pošti na vaše stroške seveda!!

Oblak69

@Vreme, a boš ti tudi prišel na srečanje, al bo kdo drugi mogoče dostavil majice za nas, ki bomo tam?:wavey:

Vreme

Citat od: Oblak69 dne 04. Maj 2010, 21:45:05
@Vreme, a boš ti tudi prišel na srečanje, al bo kdo drugi mogoče dostavil majice za nas, ki bomo tam?:wavey:

Ne mene žal ne bo, majice bo seboj prinesel Max!!

max

Citat od: Vreme dne 04. Maj 2010, 22:19:02
Ne mene žal ne bo, majice bo seboj prinesel Max!!

MaxPost - dostava na dom ali dogovorjeno mesto  :icon_haha: :icon_haha:

Vreme

MaxPost je že v akciji, majice so že na poti  ;D

Vsi ostali, ki ne boste na srečanju pa pričakujte majice na svoj naslov v začetku naslednjega tedna!! :icon_wink:

selicmiha

Spoštovani!
Glede na to da so majice že skoraj na poti, bi se rad @Vremenu za tale velik zalogaj zahvalil, ker ga je po moji oceni zelo dobro speljal. Zavedati se je treba, da stvari konec koncev ni tako lahko speljati in je potrebno veliko skrbi, najlažje pa je seveda naročiti in majico dobiti dostavljeno na dom! @Vremenu torej posebna pohvala in še več takšnih potez, konec koncev je to ena izmed zelo dobrih stvari za reklamo foruma, če pa še priložimo, da majico nosi nekdo, ki ma o vremenu tudi nekaj pojma, je zadeva popolnoma jasna!

@selicmiha

Ledeni

Ker me jutri žal ne bo  :banghead:, bi prosil majico poslati po pošti.
Lepa hvala!

Vreme

Citat od: Ledeni dne 07. Maj 2010, 17:13:33
Ker me jutri žal ne bo  :banghead:, bi prosil majico poslati po pošti.
Lepa hvala!

Žal so že pri Max-u, se bo treba z njim dogovorit  :icon_arrow: