ZEVS Forum

Prosti čas & ZEVS

Začel/a maestro, 28. Februar 2009, 10:51:12

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

max

Citat od: Vreme dne 27. Marec 2009, 09:17:10
Ker pa obljuba dela dolg, bom počasi začel razmišljati o organizaciji naslednjega srečanja  ;)

:clap: To mi deli  :bouncy: :icon_wink:

Jovi

Se že veselim srečanja ko bo :beerchug: :beerchug: :icon_wink:
Razmišljajte pozitivno, uživajmo v naravi

ŽUPMART

No, iz tegale zgleda ne bo nič. :smash: Je kakšno drugo srečanje v planu? Bi bilo škoda, da nebi to zimo bilo prav nič.  :icon_sad:

Jovi

Bemti zimskega srečanja ni letos kot kaže! :smash:

Bi blo fan kej met

Aquatic

Lahko bi se organizirala t.i. mesečna srečanja, kjer bi se lahko člani bolje spoznali med seboj in predebatirali o vremenskih dogodkih in še marsičem drugem. Glede nato, da komunikacija na forumu zadnje dni ne poteka na visoki ravni to ne bi bilo slabo. Kakšna ideja in pobuda iz strani ostalih članov zaželjena. npr. "Bowling srečanje"pred časom v Kranju se izkazal za zelo dobro srečanje. :beerchug:
Davis Vantage Pro2

ŽUPMART

Ideja ni slaba, vendar pa se mi zdi vsak mesec malo huda...verjetno bi bilo ljudi na srečanjih zelo malo, poleg tega pa bi bili verjetno vedno eni in isti.  :smash:

Že če se bomo še vnaprej držali "pravila" vsake 3 mesece crečanje bo kar fino.  :icon_wink:

ŠTROMAR

Citat od: ŽUPMART dne 05. Februar 2010, 13:07:48
Ideja ni slaba, vendar pa se mi zdi vsak mesec malo huda...verjetno bi bilo ljudi na srečanjih zelo malo, poleg tega pa bi bili verjetno vedno eni in isti.  :smash:

Že če se bomo še vnaprej držali "pravila" vsake 3 mesece crečanje bo kar fino.  :icon_wink:

Tudi pri srečanjih vsak kvartal enkrat se v glavnem srečujemo eni in isti in to največ 10-15 udeležencev.
Sicer pa mislim, da s to debato svinjamo mamutovo temo in zato predlagam, da moderator te teme odpre novo temo z naslovom recimo Kdaj in kje bo naslednje srečanje in prestavi dosedanji čvek iz te teme v novo.

ŠTROMAR

Nekaj nazaj je mislim da @Oblak69 predlagal eno smučarsko tekmo na njihovem smučišču. Morda bi bilo to lahko izvedeno kot Odprto prvenstvo ZEVS-a v smučanju in potem v nadaljevanju druženje v smislu srečanja ZEVS-a.  :icon_question:

ŽUPMART

Torej, Oblak, imaš to kakšen resen namen izvest? :icon_smile:

max

Jaz sem ZA. 
Saj ni potrebe po nevem kakšnem dogodku,......... pridemo, odsmučamo in se pozabavamo v vaški gostilni :icon_mrgreen:

Je dost velika?

Snežak

Življenje je lepo,ČE ga živiš

Jovi

Dejmo no...eno srečanje bi rad malora!! :icon_banned: :beerchug:

Jst sm zadnjega zimskega organiziral. Nasednjega bom mogoče drugo leto. Zopet v rjetno zikmskega. Letos pa ne.

Dober predlog glede smučanja ja :bouncy:

Aquatic

O srečanju razpravljamo že kar nekaj časa. Maestro je pred časom organiziral bowling srečanje nad katerim so bili udeleženci navdušeni. Odločil sem se, da izpeljem bowling srečanje in sicer v torek 9. marca 2010 ob 20.00 uri v Planet Tuš-u v Kranju. Igralo se bo dve uri. Rezervirani sta dve stezi, torej po 5 igralcev na stezo, skupno 10. Prednost pri prijavah imajo člani Zevsa. Bowling v Kranju je zelo zaseden, zato tak termin.
Davis Vantage Pro2

max

Uf :icon_exclaim: no, če bom fraj službe, sigurno pridem :buttrock:

Cimet

Trenutni izgledi so takšni, da bi lahko prišel.  :icon_mrgreen:
Davis Vantage Pro2

http://strazisce.zevs.si/