ZEVS Forum

Trenutno vreme ( 01. 11. - 15.11. 2009 )

Začel/a ribncan, 01. November 2009, 06:37:54

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Trocki

Citat od: bbenci2 dne 02. November 2009, 09:37:43
Megla, megla in še enkrat megla. Tmin je bila -0,7°C, trenutno pa +0,5°C.

Jutri pa na kočevskem in notranjskem do 10 cm snega  :clap:

Hja, sedaj si mi pa vlil optimizem. Jaz bom srečen že če vidim kako snežinko jutri, pa čeprav živim nad 500m nadmorske.  :shrug:
Drugače pa se od Z oblači pri temperaturi 0,5°C.

LP
Vreme bo! :)

Miha89

V Domžalah je trenutno megleno, 1 stopinja celzija, mislim, da danes, če ne bo vetra, ne bomo prilezli čez 5 stopinj=)
Let it snoooooow! =)

joze

Fuj, zunaj je gosta megla in prši. :icon_exclaim:

Temp: 5,9 °C

Vlaga: 95%

padavine: 0,8 mm

vaillant

V.L. pr G.

Zbudili smo se v najhladnješe jutro te jeseni Tmin -4,0oC ob 6,30h. Sedaj je +0,4oC.
V= 87%
P= 1.010,9 hPa (-8,8 hPa od polnoči)
Rosišče -1,5oC

:wavey:
VP aktivna od 20.2.2009

Ledeni

Hitro se je pooblačilo in verjetno bo že kmalu dež.
Temperatura 7,5°C
Tmin -2,0°C

bbenci2

Še vedno megla in še vedno mrzlo, trenutno le boge 1,3°C. Zahodna Slovenija pa začne z daljšim obdobjem deževnega vremena s prvim zmernim dežjem.
 :buttrock: :bouncy:
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

paradolf

Lj-Dobrunje
Dežuje.
Te padavine so prišle tako hitro da bi ponekod kmalu lahko deževalo pri negativnih temperaturah :icon_eek:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

Duzek

Po mojem mnenju so to padavine tople fronte. za njo pa se bo počasi začelo narivanje Jz zračnih mas na naše pregreda, kar bo pomenilo dež v Z Sloveniji. V prvem delu noči nas bo dosegla fronta in z njo povezane močnejše padavine.
In na koncu bo padal sneg, kot že pred tisoč let.

http://bohinjska-bistrica.zevs.si

Pihe

Pred enimi 3. ali 4.imi dnevi sem napovedal,da se bodo začele padavine na zahodu s snežno mejo na cca 1200 m. Lahko rečem,da sem zadel. :icon_cool:
Trenutno Bovec +4,4, rahlo dežuje, snežna meja kot sem napisal zgoraj(najverjetneje se bo v naslednjih urah dvignila,jutri proti jutru pa spet spustila).
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

No, pri nas se je že pojavilo rahlo rosenje, vidim pa da se ta ozek pas padavin kar hitro pomika proti vzhodu, vmes pa se je še rahlo okrepilo. Bomo videli koliko mm bo prinesla predhodnica fronte.
Temp 2,6°C
Rosišče 2,1°C
Tlak 1009mb, pada
Vlaga 96%
Bret vetra in merljivih padavin

Miha89

:icon_opa: V Domžalah so 3 stopinje, padavine so oslabele in skoraj ponehale, vetra ni, otoplilo se po mojem mnenju ne bo vsaj do večera ??? kaj bo pa potem pa ne wem?
Let it snoooooow! =)

Tržičan

Brezje pri Tržiču

Pri nas je bilo zjutraj še delno jasno, potem pa se je hitro pooblačilo in ob 10h že začelo deževati :o

Sedaj nas je ta pas padavin že prešel, tako da je trenutno oblačno in suho, T = 3,8°C.

Do sedaj je padlo 2mm.

Meja sneženja pa je zaenkrat še nad 1500m, težko ocenim točno na kateri višini, vendar bi rekel da na okoli 1700m.

Lp, Nejc

max

Dežuje, prvi "mm" se že nabirajo, trenutno 0,5mm

snowfrick

Že kar nekaj časa sedaj dežuje.

Trenutno pa +5.2

edit:Izgleda,da se je na Rogli začel sneg mešat med dežjem.Sicer je vidljivost zelo slaba,vendar če se vzame malo več časa za bolj podroben pogled,se lepo vidijo snežinke vmes.

http://www.rogla.si/cgi-bin/cms.cgi?doc=15133&sid=

krispy123

trenutno stanje
oblačno
zunaj pada rahel dež in zraven sem opazili snežinke :icon_wink:
temparatura= samo 4.4C pada
relativna vlažnost=66%
zračni tlak= 1018hpa raste