ZEVS Forum

Zahtevaj napoved

Začel/a TWISTER, 15. Maj 2007, 09:04:46

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

pajo26

http://povezave.kopa.si/Vreme_takoj.html
kaj pa aladin napoveduje za nas torek in sredo

ali je možno?se ne spoznam na karte še dobr 

bbenci2

LP

Zanima me, ali kaj kaže, da bi v prihodnjih dneh (novembru) bilo vetrovno vreme, tudi ponoči, tako da ne bo rose.

Hvala!
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

maestro

Citat od: dajnar Ali mi lahko kdo pove, kakšno bo vreme čez vikend (petek, sobota in nedelja) okrog mesta Žatec (okrog 70 km SZ od Prage) na Češkem. Predvsem me zanima, ali se pričakuje kaj padavin.

Če sem prov gledov bo do sobote jasno, v nedeljo pa že več oblačnosti.
Temperature čez dan okoli 8°C
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

alešrozman94

Drugi teden gremo z šolo na izlet zdaj me pa zanima vremenska napoved malo bolj podrobno predvsem za ponedeljek torek in sredo

aha....V četrtek gremo pa na pohorje... bo mogoče tam snežilo ?
VREME BO!

lukapet

Zanima me kako močna burja se pričakuje jutri na primorskem in krasu! Plan imam malo kolesariti po teh krajih, pa me zanima, ali bo burja velika ovira, da bi bilo zadevo bolje prestaviti?

Pihe

Citat od: lukapet dne 30. Oktober 2009, 11:51:13
Zanima me kako močna burja se pričakuje jutri na primorskem in krasu! Plan imam malo kolesariti po teh krajih, pa me zanima, ali bo burja velika ovira, da bi bilo zadevo bolje prestaviti?

Odvisno,a boš kolesaril proti njej ali z njo. :icon_lol:
Mislim,da bo v dopoldanskem času še moteča za kolesarjenje, popoldne pa bi morala že malce frišat. :icon_wink:
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

lukapet

Ja plan imam od obale Portoroža do Kopra mimo Trsta do Sežane in pol do Kozine čez Črni Kal in nazaj do Portoroža.

bbenci2

Koliko pa so okvirne količine padavin v naslednjem tednu? Mislim, da kar obilne ::)
20.12.2009 >> -21,0°C
Davis Vantage Pro2

chris93

Citat od: alešrozman94 dne 30. Oktober 2009, 08:37:07
Drugi teden gremo z šolo na izlet zdaj me pa zanima vremenska napoved malo bolj podrobno predvsem za ponedeljek torek in sredo

aha....V četrtek gremo pa na pohorje... bo mogoče tam snežilo ?

V ponedeljek bo začelo deževati v zahodnih krajih, proti večeru se bo dež razširil na večino Slovenije, v torek bo deževalo/snežilo po vsej državi, popoldne bodo na zahodu padavine ponehale.
V sredo bo spet začelo deževati. V četrtek dopoldne bi še naj deževalo, sredi dneva pa bi naj ponehalo. Na pohorju bo v nasljednjih dneh zapadlo kar nekaj snega... pričakuje se nekje 15 - 25cm snega! :icon_wink:

paradolf

Citat od: bbenci2 dne 01. November 2009, 10:48:47
Koliko pa so okvirne količine padavin v naslednjem tednu? Mislim, da kar obilne ::)

Do prihodnjega konca tedna bi ob trenutnem scenariju lahko v zahodnih in osrednjih krajih zabeležili tam do okoli 100mm padavin, na skrajnem vzhodu pa recimo tam polovico manj.
Se pa lahko še spremeni, predvsem glede padavin od srede naprej.
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

dulee

Mene pa zanima če kdo ve kdaj bodo se temparature na arehu(1350n.m.v)spustile okrog minus 4?

Pihe

Citat od: dulee dne 02. November 2009, 10:07:02
Mene pa zanima če kdo ve kdaj bodo se temparature na arehu(1350n.m.v)spustile okrog minus 4?

Za krajši čas lahko tudi jutri zjutraj. :icon_cool: ;D
-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

dulee

Kdaj pa bo mraz pritisnil za dalj časa na pohorju?

blazek

Zaenkrat še ne tako kmalu.

medovreme

Pozdravljeni!

Morda kdo lahko napove kakšno bo kaj vreme ta vikend na naši obali (Istra), ker gremo oljke česat :)

lp in hvala za odgovor,

Medovreme
Kaj je na obzorju?