ZEVS Forum

Wswin

Začel/a jože, 15. Maj 2007, 08:32:39

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 2 Gosti gledajo to temo.

Ekolog

Saj mislim, da se je o tem že nekje pisalo, pa vendar bom še enkrat vprašal kje v wswinu se pogleda kdaj je bil zabeležen najmočnejši RR med nevihto :icon_question: :shrug:

MaRkUš

Mene pa zanima,če se kje vidi max. padavine v 1h, potem recimo v 15 min, pa 24 h :icon_question:

jaka

Za 1h in dan najdeš pod "weather-->statistics dates -->long time values"

MaRkUš

Citat od: jaka dne 16. September 2009, 19:06:26
Za 1h in dan najdeš pod "weather-->statistics dates -->long time values"

Hvala :icon_wink:

Pihe

Zdaj je pa čas,da tudi jaz kaj vprašam. :icon_redface: :icon_haha:
Gre se pa za pojav oz.nepojav označene vrstice v aktuell.gif na spletni strani.Zanima me,zakaj se označena vrstica na monitorju vidi, na spletni strani pa ne?Kje je fora?

-------------------------------------
www.bovec-vreme.si

max

Ker so to trenutni podatki in le te imaš tudi v taspodnji vrstici aktuell.gif, ki ga prilima na spletno stran :icon_mrgreen:

joze

Citat od: max dne 01. Oktober 2009, 09:27:20
Ker so to trenutni podatki in le te imaš tudi v taspodnji vrstici aktuell.gif, ki ga prilima na spletno stran :icon_mrgreen:

Je že res, samo ni pa vseh podatkov, temp znotraj, itd.

max

Citat od: joze dne 01. Oktober 2009, 09:52:07
Je že res, samo ni pa vseh podatkov, temp znotraj, itd.

To pa zato, ker nima označeno za prikaz v spletu :shrug:

Nekatere podatke za splet lahko tako skriješ :icon_mrgreen:

Pihe

Citat od: max dne 01. Oktober 2009, 09:55:17
To pa zato, ker nima označeno za prikaz v spletu :shrug:

Nekatere podatke za splet lahko tako skriješ :icon_mrgreen:

Razen,če ni še kje kakih skritih knofov, bi si skoraj upal trditi,da imam obkljukano vse. :icon_question: Drugače pa mi prosim napiši, kje je ta secret knof. ;D
www.bovec-vreme.si

max

Measured items moraš imeti vse obkljukane
V spodnjem obkroženem imaš obkljukano kar je prikazano tebi(jaz nimam Displaybar-pri tebi temnejše zgoraj)
Potem pa si v zgornjem krogu izbereš Show internet sensors
Moraš pa še tukaj nastavit, bom jaz obkljukal in obkrožil

Pa še tukaj si lepo izbereš po vrsti kako ti bo pod grafom v min/max bar-u kazalo, katere meritve

WsWin V2.94.3  ima možnost osmih kolon v min/max bar-u, pri meni

Pihe

Max hvala.Bom pogledal,ko pridem s šihta.Se mi pa zdi,da imam vse to popleskano že. :)
www.bovec-vreme.si

Pihe

Citat od: Pihe dne 01. Oktober 2009, 13:55:50
Max hvala.Bom pogledal,ko pridem s šihta.Se mi pa zdi,da imam vse to popleskano že. :)

No jo,po predvidevanjih sem imel obkljukano vse tisto,kar je svetoval @Max.Se pravi,da mora bit še kaka reč kje? :icon_question: :(
www.bovec-vreme.si

max

Pihe, ne vem če sva se midva zastopla :icon_question:
Tisto vrstico ki omenjaš in imaš označeno, ne boš spravil na internet, pa lahko delaš kar hočeš :shrug:
Tisto so trenutni podatki, katere imaš tudi v prikazanem min/max bar-u in s tem tudi na internetnem grafu.
Če pa hočeš imeti še notranjo temp. in vlago, na min/max bar-u ter grafu, pa sem ti pokazal na drugi in tretji sliki kje označiš, s tem da na tretji sliki nek drug podatek izpustiš(placa samo za osem kolon, ne vem koliko možnosti imaš ti :icon_rolleyes:

Pihe

Citat od: max dne 01. Oktober 2009, 22:15:04
Pihe, ne vem če sva se midva zastopla :icon_question:
Tisto vrstico ki omenjaš in imaš označeno, ne boš spravil na internet, pa lahko delaš kar hočeš :shrug:
Tisto so trenutni podatki, katere imaš tudi v prikazanem min/max bar-u in s tem tudi na internetnem grafu.
Če pa hočeš imeti še notranjo temp. in vlago, na min/max bar-u ter grafu, pa sem ti pokazal na drugi in tretji sliki kje označiš, s tem da na tretji sliki nek drug podatek izpustiš(placa samo za osem kolon, ne vem koliko možnosti imaš ti :icon_rolleyes:

Max,nisva se razumela. ;D
Tisto vrstico pa čist ajnfoh spraviš na net.Ampak sem pogruntal,da je zadeva pogojena: ali ta vrstica, ali pa ona druga!Obe skupaj pa ne! :shrug:
Sploh pa hočem na svojo stran spravit samo vremenski simbolček od Weatherlinka(ali WDisplaya), da bi se nekako videlo vsaj približno,kaka je tendenca vremena v kraju.Kaka ideja?

www.bovec-vreme.si

max

O Weatherlink-u pa nimam pojma ???