ZEVS Forum

NAROČILO MAJIC ZEVS

Začel/a TWISTER, 22. Februar 2008, 09:45:10

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

selicmiha

Kupim takoj, ko bo na razpolago.

ŽUPMART

Pametno bi bilo, da naredimo nove majice, ki jih lahko prodamo forumašem - najbolje pred naslednjih srečanjem (aja, saj res, saj nimamo planiranega naslednjega srečanja). Poleg tega je čas, da se začnemo pogovarjat o koledarjih za leto 2010, če ga nameravamo imet. Verjetno je najboljša rešitev za razrešitev teh problemov občni zbor (ali vsaj srečanje), ki bi moral sicer itak biti že februarja - pa še danes ne izgleda, da sploh bo.

MaRkUš

Mi tudi takoj kupimo 3 majice, ko bodo na voljo.

ŽUPMART

Če bodo drugačne, tudi sam kupim eno.  :wavey:

piskec

Medovreme bo prava oseba za tole organizirat. Kolikor vidim, je kar nekaj interesentov, zato bo treba počasi v akcijo.

Ga bom podrezal, če ni kje na dopustu...

maestro

Vsekakor sem za, da se gre v izdelavo majic, predlagam pa, da spet v kaki drugačni obliki  :clap:
VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

Aquatic

Glede nato, da še nimam Zevsove majice sem tudi jaz zato, da se naredijo majice. Moj predlog barve majic npr: oranžna, glede nato, da je v osnovi portal Zevs v oranžni barvi.
Davis Vantage Pro2

medovreme

Živjo!

Prav, bom naredil koncept nove majice in se naredi novo rundo, samo mi dajte malo časa, ker je v službi pekleeeensko :)

lp, medovreme
Kaj je na obzorju?

zoki16

Kaj nimaš klime v službi??? Sicer pa delo osvobaja.... :icon_wink:

No, ko bodo majice, bom tudi jaz vzel kakšno...
Vremenska postaja Cven

www.vreme.tikve.com

piskec

Ok, najprej koncept, potem se domenimo barve, ali je ok ali ne, predlogi, vprašanja in pobude,

nato pa naročila,

nato pa izvedba in razdeljevanje.

Zato kar širite besedo, da bo v tistem oknu, ko bodo naročila, čim več naročil.

selicmiha

Spletna stran samega društva mora biti na majici, s tem si v bistvu delamo reklamo, predlagam na enem izmed rokavov.

ŠTROMAR

Citat od: selicmiha dne 29. Julij 2009, 18:35:11
Spletna stran samega društva mora biti na majici, s tem si v bistvu delamo reklamo, predlagam na enem izmed rokavov.
Se strinjam, ampak spletna stran naj bo na hrbtni strani, tako kot pri prvih modrih majicah.

selicmiha

Logotip seveda mora biti na sprednji strani, na prejšnjih majicah je bil mogoče malo prenizko, na zadnji strani bi raje pisalo VREMENSKO DRUŠTVO ZEVS, spletno stran na enem rokavu, ime uporabnika na drugem rokavu.

max

Citat od: selicmiha dne 29. Julij 2009, 18:49:42
Logotip seveda mora biti na sprednji strani, na prejšnjih majicah je bil mogoče malo prenizko, na zadnji strani bi raje pisalo VREMENSKO DRUŠTVO ZEVS, spletno stran na enem rokavu, ime uporabnika na drugem rokavu.
Tako pa spet ne bomo komplicirali :icon_rolleyes:
Kot je rekel @Štromar, logotip spredaj, spletna stran zadaj.

Ime uporabnika in njegova spletna stran je pa samo za člane ZEVS društva, ki imajo postajo na pregledu in to na enem od rokavov, kot nazadnje.

selicmiha

Predlogi so bili kolkr vem dobrodošli, torej samo predlagam in ne kompliciram, bil je samo predlog, končno besedo imajo itak glavni.