ZEVS Forum

mnenja

Začel/a blazek, 20. Februar 2008, 17:51:06

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

blazek

Ta tema bo namenjena vprašanjem, mnenjem, predlogom, grajam... Zato prosim da ostalih tem ne smetite z nepotrebnimi posti in vprašate tukaj.

MaRkUš

Mene samo zanima, zakaj fotografija meseca januarja, saj zdaj je ze februar :icon_question:

blazek

Bom dal tudi še za februar. Res da je že mimo, ampak najboljše je če se gre od začetka. :icon_question:

jaka

kaj lahk dam fotografije narejene decembra pod januar, glede na to da prej ni blo te rubrike?

blazek

Žal ne. Upam da imate še kje shranjene slike od januarja, da jih boste lahko prilepili pod pripadajočo temo.

Vse slike, ki ste jih naredili v februarju, prilepite pod pripadajočo temo. A največ 7 fotografij od vsakega člana.

blazek

Premeščeno iz fotografije meseca februar 2008
Citat od: blazek dne 25. Februar 2008, 21:11:06
Neurje, za prvo sliko pa dvomim, da je tvoja avtorska fotografija, ali pač?

Citat od: MaVeRiCk dne 25. Februar 2008, 22:12:38
Tudi jaz dvomim, če se ne motim, je to tista slika od obilnega sneženja na Kitajskem :icon_smile:

Citat od: neurje dne 26. Februar 2008, 11:54:54

ja ta slika  je moja in od februarja samo res pa ne to timo ampak ze kar malo nazaj ko sem bil se v mednarodni spediciji

Citat od: paradolf dne 26. Februar 2008, 11:57:41
Kje pa je bilo slikano :icon_question:

Citat od: neurje dne 26. Februar 2008, 14:29:18
slikano je bilo v avstrijskih alpah ko sem bil na dopustu na smucanju je bilo pa res neverjetno

Citat od: ŽUPMART dne 26. Februar 2008, 18:15:06
http://24ur.com/bin/article.php?article_id=3109913

Noro! :icon_evil:
Da takole goljufaš... :banghead: :icon_banned:

Citat od: neurje dne 26. Februar 2008, 18:19:50

treba je probat nimas kaj ce gre gre
SE OPRAVICUJEM

Citat od: Cumulonimbus dne 26. Februar 2008, 18:42:26
mislim da za to ni opravičitve in si zaslužiš po tamalem en teden banovcevm tudi tvoje opravičilo na žalost ni bilo na mestu :icon_banned: :icon_banned:

lp

Citat od: blazek dne 26. Februar 2008, 18:46:01
Nimaš kaj probavat. Ker take stvari mi gredo najbolj na živce. . :icon_arrow:

Tele poste bom sedaj premestil pod mnenja, da ne bomo smetil teme.

Citat od: zelva dne 26. Februar 2008, 17:09:28
Slika je REUTERSova  :shrug:

piskec

Blažeka prosim, da me naslednjič obvesti o čem takem.

Tole je namreč hujša kršitev vseh pravil in ne samo forumskih.

Pravzaprav smo administratorji celo pravno formalno odgovorni, kar pa najbrž nikomur od nas ni povšeči.

Neurje, pričakuj, da ti bomo malce bolj gledali pod prste v nadaljnjih dneh. Prosim, da se kaj takega ne zgodi več!

ŽUPMART

Hm, samo predlog. Mogoče bi se izbirale samo prve tri slike, a? Tako mislim, da bi bilo glasov več. VSaj zase vem, da se mi 10 fotk po vrsti zbirat ne da, tri bi se mi pa dalo. Čisto iskreno. :icon_rolleyes:

blazek

Sem že razmišljal v tej smeri. Vrjetno bom dal, da izberete 5 slik.

max

Pet fotografij bo čisto dosti :icon_wink:

MaRkUš

koliko slik se bo sedaj ocenjevalo za mesec marec? :icon_question:

paradolf

Tudi jaz mislim da bi bilo 5 slik povsem dovolj.
Najboljša bo tako ali tako samo ena  :icon_biggrin:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

ŽUPMART

Še vedno niso razglašeni zmagovalci kateregakoli meseca do sedaj...kako je s tem? :icon_rolleyes:
Še to...kot nagrado predlagam, da se zmagovalne 3 fotke objavijo na portalu (bom jaz poskrbel za to), če ste seveda za.  :icon_wink:

blazek

Kako da ne? Glasovanje za januar je že končano, zmagovalci so razglašeni. Za februar bom v teh dneh poštimal. Nimam veliko časa v teh dneh, ker se mi izpiti bližajo.

Prve tri slike seveda lahko daš na portal, za nagrado. :icon_wink:

ŽUPMART

Ok. Bom. :icon_wink:
Preden pa objavim na portal, te prosim, da daš v pravila, da vsak, ki objavi svojo fotko na natečaj se s tem avtomatsko strinja z objavo na portalu, da ne bo potrebno vsakič sproti spraševati za dovoljenje. :icon_wink: