ZEVS Forum

Gradovi Kralja Matjaža 23-24.2.2008

Začel/a Halda, 14. Februar 2008, 17:53:20

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Halda

Mene zanama kakšno bo vreme na ta dan, ko se bo odvijala prireditev. Letos jim je že dvakrat porušlo termin zaradi pretoplega vremena, naravnega snega praktično ni, no te dni pa so uspeli narediti dovol umetnega snega, ki je bistvo za gradnjo.

zdej snega dovol, kakšne bodo pa kej vremesnke razmere?

UPAM DA JIM TOKRAT USPE
vse skupaj se dogaja nad Črno na Koroškem tam okoli 1000m.n.v

maestro

VP Bohinjska Bistrica
http://meteo-bohinj.si

ŽUPMART

Poglej v naslov teme.  :icon_wink:
Je pa tole še prekleto daleč za dobro napoved. Tako, da... :icon_rolleyes:

paradolf

Po mojem mišljenju je kar precejšna verjetnost da bo tiste dneve suho. Do okoli 20.feb se jaz za narejeni sneg ne bi preveč bal. Zrak bo verjetno ostal precej suh, tako da tudi dnevne pozitivne temperature ne bodo delale take škode. Jutra pa bodo tako ali tako ostala pod ničlo. Če bodo sneg delali do takrat še za rezervo jim ga bo še ostalo.
Problematični pa bi bili morda lahko dnevi okoli prireditve ko bi znal zapihati JZ in bi se povečala vlaga, pa tudi temp. bi bile višje.
Kot pa je Župmart že napisal pa je morda vseeno še malo prezgodaj za dokaj sigurne napovedi. Lahko se bo še nadaljevala vladavina AC.

Čez dan pokrivati sneg z belimi ceradami kot so menda to že mislili početi ali pa so počeli nekje na ledenikih. :icon_confused: :icon_rolleyes:
Kdor visoko leta dalec vidi :)
http://www.youtube.com/watch?v=5NgXE1X-XyM
Davis Vantage PRO2

janez24

Citat od: MaVeRiCk dne 15. Februar 2008, 12:40:10
Za Podpeco se pa ni treba bati, da bi jim tist umetn sneg pobralo, saj je tam gor prava sibirija, pa tudi ko si omenil jz veter Paradolf, tam gor je tako zaprto, da skor nikol ne prepiha, komaj čakam naslednji teden, resda ne bo ne vem kako idilično, ampak važno je, da bodo te gradove izpeljali, saj so jih že dvakrat prestavli :icon_rolleyes:

@Janez24, midva se pa tk gr vidima, boma šla na kak čaj pa boma kako rkva al  :icon_wink:
Ja do srede  se bo 100% zvedelo če bojo gradovi,Ker mi oder postavljat. :icon_wink:
letos pa bo

Cumulonimbus

CitatKer mi oder postavljat.

kaj naj bi to pomenilo :icon_question:

lp
Član ZEVS :)

janez24

Citat od: Cumulonimbus dne 15. Februar 2008, 15:08:57
kaj naj bi to pomenilo :icon_question:

lp
Da bo občina oder postavljala,ozeroma zaposleni Črna na Koroškem
na občini :icon_wink: