ZEVS Forum

Trenutno vreme [10.5. - 31.5.2007]

Začel/a urša, 10. Maj 2007, 20:54:35

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Lincolin

Kranj; Besnica

Temperatura: 19.6 °C
Vlaga: 68%
Veter: 0.0 m/s = 0 km/h
Smer vetra: Z - 270.0°
Z. pritisk: 1002 hPA
Meritev: 2007-May-27 16:53:08

Sicer od propada starega foruma (vreme-si) postaja ni več on-line, bo pa na novem strežniku Najsplet, samo moram še fredeka kontaktirat, da mi ponudi malo tehnične pomoči  :clap:

L.P. Grega

TWISTER

ENA super nevihta se bliža LJ, pri meni oblačnio 26 stopinj in grmi...mislim da bo pestro...škoda da ni noč...lepe strele :icon_wink:

indijanc

zares bo tole super nevihta, mislim da se zna mešati tudi kaj trdega...jst bom pa izšteku komp zdele pa se slišmo potem...reportaža bo seveda sledila...

bajta

jo slisim twister ja :) Proti jugozahodu je vse bolj temno  :icon_haha:

T: 21,8 C
H: 68 %

gradiščan

OPOZORILO!!!!!!!

Pritisk pri meni naglo pada..trenutno je 999,4 HPA, v zadnji uri padel za 1.5 hpa, Temperatura 21.2 stopinj, pada, vlaga 69%, iz radarjev pa je razvidno, da se iz JZ približuje pravo neurje..

rasta

Čez brezovico se je ravno zdivjalo mimo neurje. Močan veter, strele, hud naliv, za konec pa še malo drobne toče.

ŠTROMAR

Tole prihaja nad Ljubljano iz jugozahoda.

TWISTER

trenutno pada 151mm/h :icon_eek: :icon_wink:

noro je...malo se sodra meša...temp.pa je padla na 19 stopinj :clap:

polo

Smo mimo nevihte z dodatki,ki so trajali manj kot minuto,na srečo!
Padlo je pa 4,6l/m2
T pa znaša 18,1°C

bajta

ammm...to je pa mal prevec vode naenkrat no...palcek se bo utopil na vrtu  :icon_confused: :surprised:

TWISTER

no v tem najhujšem nalivu je v par minutah padlo 12mm, sedaj sem pa dobil info od brata iz Štepanjca da je tam padlo 2cm toče :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

GregorS

Uf tole pa je blo, na srečo že pojenja.Toča v vellikosti češnje.

bostjan

Tu je bila močna nevihta z nalivom in točo. Na začetku je bila toča velikosti  graha nato pa je padala v velikosti lešnika. Padlo je 15 mm dežja, največji RR je bil 158.

LP Boštjan

bajta

2cm toce?!?

pri meni jo je bilo za vzorec in je bila cca 3-4 mm ogromna :D

drugace pa trenutno 8,3l v 9 minutah :D

polo

Citat od: bajta dne 27. Maj 2007, 17:26:19
ammm...to je pa mal prevec vode naenkrat no...palcek se bo utopil na vrtu  :icon_confused: :surprised:
Če si to mislu na mene sem mislil samo na trde dodatke!(minuto) :icon_biggrin: