ZEVS Forum

Davis Vantage Pro2

Začel/a Pihe, 15. Januar 2008, 22:39:48

Prejšnja tema - Naslednja tema

0 Člani in 1 Gost gledajo to temo.

Vreme

Citat od: Sumani dne 18. Januar 2008, 18:52:22
Ja, res je. Jaz pa sem že nabavil WMR200 :icon_redface: :icon_wink:, tako da tudi mene ne štejte več zraven!

Sorry! :icon_redface:

Sicer izven teme, a vseeno Sumani a si jo že dobil?

Sumani

Citat od: Vreme dne 18. Januar 2008, 19:01:46
Sicer izven teme, a vseeno Sumani a si jo že dobil?

V sredo :icon_wink: :icon_wink:! Sem že nekaj malega napisal tukaj!!

http://forum.zevs.si/index.php?topic=521.30

jaka

Citat od: TAĐIKI dne 18. Januar 2008, 16:52:27
Za 600€ ali 700€ kolikor je sedaj govora name pozabite. To je skoraj 1x več kot tista USA varianta. Ni šans da dam tolko več za tisti štempl EU.

no 1x več ni, ker v to ceno je všet še WLINK, ki bi še tut US verziji nekoliko zvišal ceno...dražje bo pa v Evropi vsekakor :shrug: 

polo

Kaj je že ta Wlink? Software za PC?

TgT

@polo: weatherlink komplet vsebuje software za analizo podatkov ter hardware - datalogger

jaka

mal me zanima kdaj vi mislite "izvesti" ta nakup, ker če bo slučajn prehmal se bojim, da še js odpadem (je prišlo pač nekaj vmes  :banghead:  :icon_sad:)...če pa ne boste nabavli pred koncem februarja oz. začetkom marca sem pa 100% zraven...

markokorosec.net

Je sploh še kaj interesa za te Daviske al ste vsi obupali? Še nekaj sm se menil s ponudnikom v Italji, pa je rekel, da za 500-550 €/kom nekako (samo Daviska brez WeatherLinka).

jaka

js sm še interesent...ta varjanta brez WLINKA pride za mene bolj v poštev...WLINK pa pač pozneje...sam pred zadnjim februarjem js ne morem :shrug:

TgT

a je to s konzolo ali brez :) S konzolo a ne, normalno.

jaka

seveda...konzola pa mora bit :icon_biggrin:

jaka

zanimivo da skoraj nobeden ne reče JA ali pa NE (na vprašanje če ste še kandidati za skupno nabavo postaje) :icon_biggrin: pa sej vas je blo nekaj kandidatov...

jaka

ta cena (500 - 550 evrov na komad) bi prišla v poštev le ob naročilu 8ih postaj ali tudi pri nekoliko manjši količini? ker to se mi zdi pa za Evropo že kar ugodna cena...

markokorosec.net

Iz Italije je najboljša varianta iz Udin:
- 550€ za Davis VP2 (ISS senzorji + konzola)
- 700€ za Davis VP2 + software (ISS senzorji, konzola, datalogger, weatherlink)

V primeru, da gre za komplet nad 5kom postaj. Drgač je cena za 50€ višja.

TgT

mhm... @mare, a maš kakšn rok do kdaj se bo odločalo?

blazek

Nč ne bom kompliciral, sem se odločil da grem v nakup te postaje.